ForsideBlokhusNu bliver badesikkerheden i Jammerbugt Kommune forbedret 

Nu bliver badesikkerheden i Jammerbugt Kommune forbedret 

Print Friendly, PDF & Email

Nu bliver badesikkerheden i Jammerbugt Kommune forbedret 

16.000 danskere oplever hvert år at være meget tæt på at drukne.* Det vil Codan Fonden og LifeBoard nu gøre noget ved. Derfor opstilles der den kommende tid 14 nye Lifeboards i Jammerbugt Kommune.  

Badegæster i Jammerbugt Kommune kan se frem til en sikrere badeoplevelse. Fra uge 34 vil 14 nye Lifeboards blive opstillet langs kysten.   

De nye innovative boards er designet til at tilbyde stabilitet og opdrift til redningsaktioner på kysten. Målet er at gøre redningsaktioner mere sikre for almindelige strandgæster og derved reducere antallet af drukneulykker. 

“Vores mål har været at skabe det mest effektive redningsudstyr til brug af almindelige borgere,” udtaler Mikkel Thomassen, medgrundlægger af LifeBoard. “Det er afgørende, at de kan stabilisere situationen hurtigt, mens de venter på professionel hjælp. Med Codan Fondens støtte er vi nu i stand til at placere 14 Lifeboards i Jammerbugt Kommune.”

Codan Fonden har finansieret over 200 nye LifeBoards, der vil blive distribueret til strategiske steder landet over, herunder Hornbæk Strand, Bellevue Strand ved København, Blokhus Syd Strand og Løkken Strand. 

Hos Codan Fonden er man meget tilfredse med at støtte LifeBoard og deres mission om, at ingen bør drukne.  

Udover Lifeboards har Codan Fonden også bidraget til forebyggende tiltag, som omfatter Water-Smart-arrangementer, hvor børn og unge får oplysning om vandsikkerhed og træning i brugen af redningsudstyr. 

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER