Brovst politihunde forening udtaget til Danmarks mesterskabet

Billed: fra Venstre Henrik Andersen crympes bedste Snophvalp – John Hansen Hesselballe Eiko – Henrik Buchardt, Schæfergaardens Aslan
Print Friendly, PDF & Email

Der har været afholdt udtagelse til Danmarks mesterskabet. I Dansk politihunde forening, i forskellige klasser, selve mesterskabet afholdes i Nykøbing Falster sidste weekend af september.

Der er 48 hunde med fører til start til DM fordelt på 3 klasser

Brovst politihundeforening, har 3 hundefører der opnåede point nok til at blive udtaget i Kriminal-klassen blev Henrik Andersen, med Crympes bedste Snothvalp udtaget med 229,4 point, ud af 230 – Det blev landets højeste, for andet år i træk.

I patrulje klassen fik Brovst politihunde forening 2 hunde med idet John Hansen med Hesselballe Eiko men 227,8 point, landets anden højeste. Og Henrik Buchardt med Schæfergaardens Aslan med 214,9 Point.

Marianne Due med Breifers Jakira scorede også point nok til deltagelse – men er desværre forhindret i at deltage på Falster.

Brovst politihunde forening stiller også med en dommer idet Jøren Knudsen, er udtaget som dommer.

Det viser tydeligt årets målrettet træning har båret frugt når en så lille forening kan stille med 3 hunde til DM – En stor tak til alle vores velvillige lodsejere, for at stille arealer til rådighed, fortæller Jøren Normann Knudsen.