Indvielse af DiscGolf Bane i Biersted

Foto: Flemming Steen Thagaard
Print Friendly, PDF & Email

Indvielse af DiscGolf Bane i Biersted

Selvom efterårsvejret viste sig meget regnfuldt var mange mødt frem for at prøve banen.

Søndag den 29.oktober blev en ny 6 hullers DiscGolf bane indviet i Den Grønne Kile i Biersted.

For at markere at et projekt som dette, kun kan ske ved, at mange hjælper hinanden, blev selve indvielsen ikke markeret ved at én person klippede en rød snor, men i stedet markeret ved at alle kastede en disc fra scenen imod den ene af kurvene på toppen af bakken.

Foto: Flemming Steen Thagaard

-De mange farverige discs i luften symboliserede derfor meget godt, hvor forskellige vi er i byen, men hvis vi alle arbejder i samme retning kan det ses og vi skaber synlige resultater, udtaler Jacob Bach Sanden fra initiativgruppen.

DiscGolf banen er nemlig blevet til efter initiativ fra en lille gruppe af både børn, unge og voksne, der både har sat gang i ideen, har hjulpet med at indsamle penge igennem salg af kager til Mosefesten, har gravet og støbt huller og fliser samt hjulpet med at indsamle sponsorater og gaver til konkurrencen på dagen fra lokale foreninger og virksomheder.

Foto: Flemming Steen Thagaard

Banen er designet så den både tager hensyn til de øvrige aktivitetsmuligheder i Kilen og samtidig udfordrer både nye og erfarne spillere.

-Vi håber alle brugere i området vil tage hensyn til hinanden og tage godt imod det nye tiltag, lyder det fra initativgruppen.

Det er nemt og billigt at komme i gang med at spille DiscGolf og mange steder kan man købe et startsæt med 3 discs og så bestemmer man jo selv, hvornår det passer én at spille.

Banen er nu åben for alle og det koster ikke noget at spille der – Man skal ikke være medlem nogen steder.

Foto: Flemming Steen Thagaard

-Vi anbefaler at bruge appen UDISC, når man spiller og evt. melde sig ind i banens Facebook gruppe, så man kan holde øje med når der er konkurrencer, nyheder eller hvis man bare gerne vil finde nogen at gå en runde med, slutter initiativgruppen.

Biersted Landsbyråd står bag projektet, men det er udvalget der har lagt timerne i projektet.

Udvalget består af en lille gruppe frivillige fra byen – Jens Fogh Thomsen, Karla Kirstine Bach Sanden, Kim Neergaard, Claes Würtz, Jacob Bach Sanden.

LÆS OGSÅ: Tricktyv opfordrer ældre kvinder til at tælle deres penge