Talenthold i topform forud for sæsonstart i dag og på onsdag

Arkivbillede Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Det har været en god sommer for Jammerbugt FC talenthold, som har benyttet pausen fra den daglige turnering til at spille sig i form til sæsonstarten, og ikke mindst hentet flotte medaljer hjem til klubben.

Jammerbugt FC U19 hev nogle flotte sølvmedaljer ved Dana Cup, efter at have spillet sig i A-finalen med syv sejre på stribe. I U16 regi blev eliterækken vundet ved Nørhalne Cup, mens U17 tog sølvmedaljer ved Vildbjerg Cup, der netop er blevet afviklet. Nu gælder Liga 1 rækken for både U19 og U17 holdene. Vi talte med sidstnævntes træner forud for sæsonpremieren.

– Vi tog afsted til Vildbjerg Cup efter pokalen og vi spiller også til at kunne vinde det hele. Vi har et godt hold og mange viser sig godt frem. Det er et homogent hold, og vi spiller noget fantastisk godt fodbold i Vildbjerg. Vi har bl.a. brugt de her cup turneringer til at bygge holdet op og blive klogere på potentialet og på spillerne, forklarer den altid fokuserede U17 træner, Kim Hansen.

Efter en succesfuld sommer, ser han, på samme vis som U19 træner Tommy Pedersen, nu frem til at prøve kræfter med Liga 1, som et af Nordjyllands højst rangerende hold. Selvom alt endnu ikke er helt på plads med truppen, så melder Kim om stort potentiale på talentholdene.

– Der er jo risiko for, at nogle forsvinder til efterskolerne, og det er også sket, men ikke mere end vi har kunne forvente. Så vi har en god trup og der er udsigt til, at vi kan blive styrket yderligere. Men jeg synes, vi står stærkt og det bliver en spændende sæson, forklarer U17 træneren, der lørdag sparker sæsonen i gang i Frederikshavn.

– Det ser fornuftigt ud, men det er svært at sige lige nu, hvordan niveauet i ligaen er og hvor vi er i forhold hertil. Vi går ud for at vinde premieren og så må vi se, hvordan det forløber. Det bliver spændende i Liga 1, og at vi, hvis vi ser bort fra AaB, er det højst rangerende Nordjyske hold er helt sikkert et plus. Der er mange, som kan se, at vi har gang i noget godt, og det er jeg glad for. Det betyder noget og det gør at flere finder os interessante som klub. Det bliver spændende og nu glæder vi os til at komme i gang, slår Kim Hansen fast.

U17 åbner sæsonen lørdag d. 10. august ude mod Frederikshavn fI, mens U19 lægger ud i Viborg onsdag d. 14. august.