Konnerup godkender sæsonstart, men søger sejr mod middelfart i dagens kamp

Mikkel Konnerup Arkivbillede Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Sæsonens første divisions hjemmekamp venter i weekenden. Grillen er ganske vist knapt blevet kold siden sidst, der var bold på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Det var tirsdag aften, hvor pokalturneringen bød på en vaskeægte pokalfight med intensitet og spænding mod Superliga aspiranterne Viborg FF.

Her måtte der forlænget spilletid til for at finde vinderen, som i sidste ende blev favoritterne fra 1. division, selvom Jammerbugt FC spillerne kæmpede forbilledligt.

Nu gælder det så sæsonens anden runde i 2. division og de få dages forberedelse er formentlig også blevet brugt på restitution.

Det samme gælder for lørdagens fynske gæster, Middelfart, der ligesom Jammerbugt FC også var ude i en hård omgang pokalbold med forlænget spilletid. Så begge mandskaber risikerer at møde ind med tunge ben. Men samtidig er det to hold fyldt med kvalitet og ambitioner om oprykningsspil, så trods det hårde program er der ingen tvivl om, at der venter en spændende og intens kamp.

En af dem, som kan have trætte ben er den nye Jammerbugt FC spiller, Mikkel Konnerup, som debuterede i premieren med et indhop og startede inde i midtugens pokalkamp. Men selvom den unge centerforsvarer har fået en travl start på sin Jammerbugt FC karriere, er det på ingen måde træthed, der fylder hos Mikkel, som er faldet godt til.

– Det var dejligt at få debut. Det er altid spændende og så er man i gang. Det har været en stor fornøjelse, at starte op på holdet. Vi har en rigtig god træningsintensitet og jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle holdkammerater, så jeg er rigtig glad for starten i Jammerbugt FC, fortæller Mikkel efter den sidste træning, inden det gælder kampen om tre point mod Middelfart.

Han har grebet sin nye udfordring med mod og ydmyghed, og ser frem til alle de svære opgaver forude.

– Fra min tid i AaB har jeg været vant til at spille under et vist pres. Både i U19 liga, hvor vi mødte mange gode hold og hele tiden skulle præstere. I sidste sæson deltog vi bl.a. også i Baltic Sea Cup, hvor vi mødte hold fra bl.a. Polen og Tyskland. 

Her skulle vi også præstere optimalt. Så det pres, jeg bliver mødt i kampene nu, er meget lig det jeg har prøvet før, forklarer Mikkel Konnerup og tilføjer et men med stort tryk på.

– Men den helt store forskel er, at jeg nu møder modstandere med langt større fysik og rutine, som jeg skal vænne mig til.

Den unge midterforsvarer mener, at han og holdet havde fortjent mere end det ene point i sæsonpremieren ude mod Ringkøbing IF, og nu har han i sinde at tage alle tre lørdag hjemme mod Middelfart.

– Jeg synes, vi var decideret uheldige ikke at tage fra Ringkøbing med alle 3 point, da vi i den grad havde mulighederne. Jeg synes også, vi spillede en rigtig flot landspokalkamp mod Viborg, hvor vi i lange perioder spillede lige op med dem. Så på lørdag håber jeg personligt på spilletid, og at vi kan forsætte vores gode og stabile spil, som gerne skulle resultere i en sejr, understreger Konnerup med stor ærgerrighed.

Mens Jammerbugt FC fik en godkendt start med uafgjort ude mod Ringkøbing, trods ønsket om sejr, kom lørdagens gæster fra Middelfart mindre godt fra land med et nederlag. Det skete også på Nordjysk grund, nærmere bestemt på Soffy Road, hvor Vejgaard hev en 3-1 sejr hjem.

Så mon ikke fynboerne vender tilbage til Nordjylland med et brændende ønske om at få point med hjem denne gang. Jammerbugt FC har dog vist, ikke mindst tirsdag aften, hvor Viborg som nævnt fik kamp til stregen, at Sparekassen Vendsyssel Arena ikke er et nemt sted at hente point som udehold.

Fremmøde og stemning til tirsdagens pokalkamp var fremragende, vi håber på samme opbakning til denne første hjemmekamp i 2. division. Kom og bidrag til fort Jammerbugt forbliver svært at indtage og støt de blåblusede på vej til en sejr. Som vanligt sørges der for hyggelige rammer for hele familien, og dertil fri entre.

Vi ses på stadion til sæsonens første divisionskamp i Jammerbugten.