25 år med Plus Size modetøj i Nørresundby

Maj Wheelis, Lone Jørgensen og Minika Siggaard Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

25 år med Plus Size modetøj i Nørresundby

En solstrålehistorie af de helt store er når en privatejet detailbutik kan fejre 25 års jubilæum, det sker ikke særlig ofte, men ikke desto mindre er det tilfældet i Nørresundby hvor Lone Jørgensen den 4. marts 2024 har drevet butikken Julia Nørresundby i 25 år.

Julia Nørresundby er Nordjyllands største specialbutik med smart modetøj til Plus Size kvinder str. 40-56, som forhandler et bredt udvalg af modetøj fra kendte danske brand som har specialiseret sig i mode til Plus Size kvinder.

Detailbutik og modetøj har vanskelige tider og Ingen tvivl om at de store net-butikker påvirker detailhandelen og også vores butik, siger indehaveren Lone Jørgensen, men vi fornemmer nu at mange af vores kunder, hvis de har mulighed for det, foretrækker en fysisk butik hvor de kan se, føle og prøve tøjet inden de køber, og vi vil helst have tilfredse kunder der forlader butikken efter endt shopping.

Julia Nørresundby er efterhånden blevet et kendt brand i Nordjylland indenfor Plus Size mode, og vores velkvalificerede personale, Minika, Maj og Lone, med sammenlagt mere end 50 års erfaring indenfor Plus Size mode, står klar med gode råd og vejledning.

Lone Jørgensen er oprindelig udlært i Nøvling Brugs, derefter var hun mange år indenfor ældreplejen. Men i 1998 fik Lone lyst til butik og modetøj, blev ansat i Julia, en tøjbutik i Nørregade i Aalborg. Året efter 4. marts 1999 overtog hun butikken og flyttede den til nuværende adressen, Skrågade 35, Nørresundby

Dagen fejres i butikken med en lille reception fra kl. 11,00, og strækker sig nok over resten af dagen, med lidt godt til ganen og halsen, guddibags til de første 50 kunder, og ikke mindst, mange gode tilbud hvor tallet 25 helt sikkert vil indgå.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn