17 svømmere fra Aabybro udtaget til DGIs Landsmesterskab

Holdet med de 17 svømmere sammen med deres trænere. Alle svømmere blev udtaget. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email


17 svømmere fra Aabybro udtaget til DGIs Landsmesterskab

17 deltagere stillede op fra Aabybro og alle 17 blev udtaget.


I weekenden 14. og 15. januar løb DGI Landsdelsmesterskaber Nordjylland af stablen i Aars. Aabybro stillede med 17 svømmere blandet i aldersgrupperne.

Aabybro tog ud over en masse gode tider nemlig hele 49 medaljer, heraf 26 guld, 11 sølv og 12 bronze.

Aabybros holdkapper præsterede også rigtig flot. Her er Christian Abrahamsen, Luna Kristensen, Sebastian Saugbjerg og Sofie Jeppesen efter de vandt medaljer i holdkap. Foto: Privat

Stævnet afholdes for at finde de 7 bedste i hver årgang, der udtages til Landsmesterskaberne, der kaldes LM. Udover Nordjylland, laver de andre landsdele en lignende udtagelse. Svømmerne skal derefter kæmpe om at blive Landsmester ved et stort stævne i Vejle.

Sofie Jeppesen og Darya Azadi vandt begge guld i brystsvømning – super flot præstation. Foto: Privat

”Vi er utroligt stolte over det flotte stævne det blev!” udtaler cheftræneren Stefan Stenberg. ”Alle vores svømmere kvalificerede sig til Landsmesterskaberne, der afvikles i Vejle i marts måned – det er da bare for sejt! Vi har fået en række af gode tider med os – faktisk svømmer vi så hurtigt, at flere af vores svømmere er tæt på at slå nogle af de ældste klubrekorder tilbage fra 80’erne og 90’erne. Det tegner godt for foråret!”.

Stævnet favner voksne og børn. De yngste deltagere havde også en rigtig godt stævne. Her er Darya Azadi, Mahtob Azadi og Rikke Lund. Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte uge 3

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn