๐—ข๐—ด๐˜€รฅ det ๐—น๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—•๐——๐—ข ๐—”๐—ฎ๐—ฏ๐˜†๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—บ ๐—”๐—ฎ๐—ฏ๐˜†๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ต๐˜‚๐˜€.

Foreningshuset Aabybro
Ditte Jaedicke Foto: Foreningshuset Aabybro
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro Foreningshus: ๐—ข๐—ด๐˜€รฅ det ๐—น๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—•๐——๐—ข ๐—”๐—ฎ๐—ฏ๐˜†๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—บ ๐—”๐—ฎ๐—ฏ๐˜†๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ต๐˜‚๐˜€.

Ditte Jaedicke, der selv bor i Aabybro, kom med donationen pรฅ ๐Ÿ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ค๐ซ. var forbi det nuvรฆrende klubhus.

โ€Hos BDO vil vi gerne yde รธkonomisk stรธtte til projektet om etablering af det nye Foreningshus i Aabybro. Som Jammerbugtens lokale revisionshus stรธtter vi i dag allerede det lokale idrรฆts- og foreningsliv, og vi er sikre pรฅ, at et nyt Foreningshus vil blive et stort aktiv for hele byen og lokalomrรฅdet. Det er et flot og ambitiรธst projekt, som vi gerne stรธtter op omโ€ – siger Ditte Jaedicke.

Fra Foreningshuset side er de meget taknemmelige for denne stรธtte; og lรฆg dertil at BDO Aabybro har lovet at hjรฆlpe i det videre forlรธb, der skal udarbejdes diverse regnskaber og erklรฆring i forhold til fonde m.m. โ€“ det letter vores videre arbejde utrolig meget.