Zander Hyltoft forlænger med Jammerbugt FC

Zander Hyltoft. Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Zander Hyltoft trak første gang den bølgeblå trøje over hovedet tilbage i 2017, da han kom til fra Vejgaard B. Siden har han kun vokset sig større og stærkere på Jammerbugt FC’s midtbane.

Den arbejdsomme og ambitiøse Zander har netop forlænget sin kontrakt med Jammerbugt FC. I første omgang frem til sommeren 2020 – studieplanerne skal lige falde på plads, før midtbanemanden tør se endnu længere frem i tiden. Men at der skulle forlænges, skulle der ikke tænkes længe over.

– Jeg har ikke haft så meget at overveje, siger Zander og fortsætter; Jeg elsker at være her i klubben, har fantastiske holdkammerater og der er fantastiske mennesker i og omkring klubben.

Fra den anden side af bordet var der heller ikke langt fra tanke til handling, da det blev besluttet, at fortsætte samarbejdet med Zander Hyltoft.

– Zander er en rigtig vigtig forlængelse. Han er en spiller, som har flyttet sig meget siden han kom til klubben for et par år siden, og han er en stor profil hos os nu. Zander har mange kvaliteter og flytter sig stadigt meget. Han er dygtig på alle parametre og er meget vigtig for os, både i kampene og i dagligdagen. Vi er virkelig glade for det fortsatte samarbejde, lyder det fra Cheftræner, Bo Zinck, som sætter stor pris på sin stærke midtbane motor, der gerne arbejder begge veje fra sin position midt på banen.

At udviklingen har været og fortsat er stor, kan Zander selv kun nikke genkendende til, men han vil meget mere endnu.

– Siden jeg kom til Jammerbugt FC i 2017, har klubben været i konstant udvikling, både på og udenfor banen. Der er blevet investeret i klubben og holdet. Lige fra diverse ting til os spillere, i håb om at optimere vores performance, til arrangementer og tiltag i og omkring holdet, fortæller midtbanespilleren og supplerer.

– Selve holdets udvikling har været stor, især sidste år. Der kunne man virkelig mærke, at det var en klub i rivende udvikling, hvor resultaterne også flaskede sig.

På det personlige plan har udviklingskurven haft samme positive sving op ad, og denne tendens har Zander Hyltoft i sinde at holde fast i.

– Min egen udvikling har ligeledes været konstant her i klubben. Jeg har udviklet mig på mange af parametrene, hvor jeg haltede efter. Der er selvfølgelig stadig ting at forbedre, men det arbejder jeg på, lyder det med vanlige målrettede og seriøse tilgang fra Zander, der også har ambitionerne på plads.

– På kort sigt er det selvfølgelig at blive ved med, at bygge på mit spil, og så vil jeg gerne blive farlige i og omkring feltet. Det er noget, jeg gerne ville bringe til holdet. På længere sigt vil jeg meget gerne spille 1. division. Jeg har altid godt kunne tænke mig, at prøve mig af på et højere niveau.

Zander Hyltoft er typen, der ikke sætter sig selv før holdet og han håber derfor også, at egne ambitioner om et højere niveau på sigt kan indfries med holdkammeraterne i Jammerbugt FC.

– På den korte bane, skal vi oppe os, da vores sæson indtil videre har været resultatmæssigt skuffende i forhold til, hvad vi havde sigtet efter. Vi skal være mere kyniske offensivt. Det gælder både vores spil på den sidste tredjedel og vores dødbolde. Det er mål, vi hungrer efter, hvis resultaterne skal flaske sig, forklarer Zander, inden han runder af.

– På længere sigt er Jammerbugt FC en klub med potentiale til i 1.division. Om det kan lykkes at etableres sig der, er selvfølgelig svært at spå om. Men selv er jeg ikke et sekund i tvivl om, at Jammerbugt FC nok skal komme op og prøve kræfter af i 1.division igen.

Jammerbugt FC spiller søndag hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena mod Dalum IF.