Yderligere 36 ungdomsboliger opføres ved Fjerritslev Gymnasium

Fjerritslev Gymnasium
Foto: Fjerritslev Gymnasium
Print Friendly, PDF & Email

Det har været en stor succes med udlejning af de første 40 studieboliger på Fjerritslev College, og derfor ønsker Fjerritslev Gymnasium og Domea Aabybro at opføre yderligere 36 boliger. 

De 36 nye boliger opføres efter sammen koncept som de foregående. Det vil sige, at der opføres 36 1-rums boliger på 25 m² med samme indretning, som i første etape, og der opføres fællesarealer på 360 m² (svarende til 10 m² fællesareal pr. bolig). Desuden opføres der 2 handicapvenlige boliger på hver 35 m², så det nu også bliver muligt for handicappede at bo på Fjerritslev College. De nye boliger placeres nord for det eksisterende fælleshus.


Fællesarealerne kommer til at bestå af et fælleshus der skal indeholde hall/ophold, fællesrum, køkken, rum til byttecentral, kontor og mødelokale samt toiletter. Der opføres således i alt 1.260 m² og boligerne forventes klar til indflytning primo 2022.

”I Kommunalbestyrelsen arbejder vi målrettet på at skabe flere ungdomsboliger i kommunen til en attraktiv husleje. De yderligere 36 ungdomsboliger giver endnu flere unge mulighed for at bo i trygge og spændende omgivelser under uddannelsen til en fornuftig pris”, siger borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Christen Gade.