Camilla Weidinger bliver ny ekspert i Hammerslag på DR1

Camilla Weidinger er partner i EDC Danebo Aabybro. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Camilla Weidinger bliver ny ekspert i Hammerslag på DR1

Camilla Weidinger, der normalt vurderer og sælger boliger i Aabybro og Pandrup området, får i aften debut som ekspert i tv-programmet Hammerslag på DR1.

– Det har for mig altid været en drøm, at komme med i programmet Hammerslag på TV, fortæller Camilla Weidinger til Jammerbugtposten.dk og fortsætter:

– Tirsdag den 28. marts 2023 sendes det første af forårets i alt syv afsnit. Og vi starter i Randers, hvor jeg sammen med min makker, snedkeren Jacob Carlsson og programmets nye vært Sofie Østergaard, besøger 2 ejendomme i temaet vilde renoveringer. Utrolig spændende ejendomme og jeg håber, at rigtig mange vil kigge med, slutter Camilla og smiler.

Camilla Weidinger var hurtig ved tasterne, da det populære program sidste år søgte en ny jysk mægler. Lysten og viljen til at komme med i programmet har gennem “ansættelsesperioden” været stor hos Camilla. Da der var casting tilbage i oktober måned, var hun på familieferie i Spanien, men bookede fly frem og tilbage samme dag for at kunne deltage – og det gav pote, hun fik jobbet og vil poppe op på skærmen 7 gange i løbet af foråret og igen til efteråret.

Camilla Weidinger er 27 år og partner hos EDC Danebo Aabybro, hvilket hun har været siden 2019. 

LÆS OGSÅ: 1 års fødselsdag hos Svedbanken i Saltum

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn