Webshop afslører, hvilke frække produkter danskerne kommer til at fylde i natbordsskuffen det kommende år, som måske byder på endnu mere hjemmearbejde.

Mathilde Mackowski
Medstifter og medejer af Sinful, Mathilde Mackowski
Print Friendly, PDF & Email

Vi nærmer os afslutningen på 2020, der har været et helt specielt år for mange danske og udenlandske virksomheder. De fleste brancher er, på den ene eller den anden måde, blevet påvirket af den globale pandemi, der ud af det blå skabte en anderledes hverdag for os alle.

En af de brancher, hvor Corona har haft en positiv indflydelse på salget, er sexlegetøjsbranchen. Et par uger efter, at Mette Frederiksen lukkede landet ned tilbage i marts, kunne den erotiske webshop, Sinful.dk, melde om en fordobling i salget af sexlegetøj.


“Vi oplevede ret hurtigt, at danskerne rykkede tættere sammen derhjemme. Vi befandt os pludselig i en periode, hvor vi alle havde lidt ekstra tid i hverdagen – og den tid brugte mange par altså på at have det sjovt og eksperimentere i dobbeltsengen,” fortæller Mathilde Mackowski, medstifter og medejer af Sinful.

Aflyst sexlegetøjsmesse

Men ligesom mange andre virksomheder, er Sinful også blevet ramt af diverse forsinkelser og aflysninger i løbet af hele året. Senest er årets højdepunkt, verdens største sexlegetøjsmesse, Erofame, der hvert år afholdes i Tyskland, også blevet aflyst.

På messen plejer producenter fra hele verden at stå klar til at vise sine bud fremtidens sexlegetøj, men sådan har det altså ikke været i år. Det har dog ikke afholdt Sinful fra at kigge nærmere på de største sexlegetøjstrends for det kommende år. 

“Erofame giver os hvert år et indblik i, hvilke trends, vi kommer til at se mere af fremover. I år har vi i stedet fået den viden gennem videomøder, hvor vi er blevet præsenteret for, hvad der kommer af nye og spændende produkter på markedet,” fortæller Mathilde Mackowski, der også løfter sløret for, hvad danskerne kan se frem til det kommende år.

Årets frækkeste nyheder

Hvis du som kvinde har talt med veninderne om sexlegetøj, eller fulgt lidt med i medierne, er du sandsynligvis stødt på en af de populære lufttryksvibratorer, der med sin revolutionerende teknologi, indtog hele sexlegetøjsbranchen. Senest har DR udgivet den svenske dokumentar ‘Orgasmgarantin‘, der omhandler produkterne, som har skabt en global onani-revolution.

ANNONCE:

“Lufttryksvibratorer er en af de produktkategorier, hvor vi de seneste år, har oplevet de vildeste vækstkurver. Vi ser allerede nu, at producenterne videreudvikler produkterne, så de også er app-styret, kan massere g-punktet og meget mere. Det kommende år vil vi uden tvivl se endnu flere lufttryksvibratorer med helt nye teknologiske funktioner,” fortæller Mathilde Mackowski.

Ny teknologi ser vi også mere til, når mændene skal på shoppetur i 2021. Vi har allerede set en blowjobmaskine med kunstig intelligens og sexlegetøj med VR-funktioner, men ifølge medejeren, kommer der meget mere, som vi kan glæde os til. Næste år byder blandt andet på mere avanceret sexlegetøj og verdens første mandeprodukt med den populære lufttryksteknologi, som er elsket af kvinder verden over. Produktet lover en unik oplevelse, der er det tætteste mænd nogensinde kommer på en kvindelig orgasme.

Endeligt forventer Mathilde Mackowski, at erotiske julekalendere til voksne vil være et område, som flere og flere par begynder at eksperimentere med. Den erotiske webshop har allerede i år kunne mærke en interesse langt tidligere end de har været vant til.

“Allerede i starten af oktober, inden vi overhovedet havde nået at markedsføre julekalenderen, blev den købt i stor stil – især af danskerne,“ fortæller Mathilde Mackowski, der også forklarer, hvorfor de erotiske julekalendere er så populære:

”Julen handler om overraskelser og det er netop dét, som julekalendere kan. De kan overraske og give spænding igennem hele december. De erotiske julekalendere puster til nysgerrigheden og giver mulighed for, at man som par kan udforske hinanden på helt nye måder, hver eneste dag,” fortæller hun.