Vivi Christensen udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værk af Vivi Christensen
Print Friendly, PDF & Email

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Vivi Christensen udstiller til påskeudstillingen 2019.
“Jeg bor i Kåstrup, som er et hyggeligt lille sted ca. 10 km nord for Thisted, og jeg er vild med grafik.

Jeg er medlem af Det Grafiske Værksted på Kirsten Kjærs Museum. Her har jeg deltaget i en del grafiske kurser ved Pia Skogberg. Jeg har også deltaget i forskellige tegne-, akvarel- og malekurser, men det er mest grafik, jeg laver.

Det er oftest på Det Grafiske Værksted, at jeg arbejder med grafik. 

Ætsning af zinkplader er det, jeg arbejder mest med. Det er processen med fremstillingen af pladerne, som jeg finder udfordrende og er optaget af. Resultatet er ikke givet på forhånd, og det kan jeg godt lide. Det er altid spændende, hvordan ætsningen bliver og selvfølgende også selve trykket. 

Udover ætsninger arbejder jeg også med raderinger, collografi, collager og blandformer.

Alle mine tryk er eget tryk/e.t – hvilket vil sige, at jeg selv trykker dem (enten hjemme eller på Det Grafiske Værksted).

Jeg har arbejdet selvstændigt med grafik siden 2005 og har udstillet siden 2008.

”Til fornøjelse og forundring” 
– det er min oplevelse og måske også beskuerens oplevelse af mine billeder.”

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev