Virksomheder i Thy, Mors og Jammerbugten kan nu få et digitalt kompetenceløft gennem Digital Ledelseskultur!

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Salget på nettet boomer i øjeblikket, og det udfordrer det generelle erhverv. For at virksomheder kan overleve udbruddet af Covid-19 og det stigende salg på nettet, så er det nødvendigt, at de får sig et digitalt kompetenceløft. Virksomhederne skal geares til at kunne følge med i de online indkøbsvaner, så virksomhederne står stærkere på længere sigt.

Et digitalt kompetenceløft er løsningen til at overkomme dén udfordring, som virksomhederne oplever, og det er hér, at Digital Ledelseskultur kommer på banen. Digital Ledelseskultur er et skræddersyet kompetenceforløb til små og mellemstore virksomheder (SMV’ere), der gennem seminarer, sparring, netværksaktiviteter og læring i praksis, gør ledere og medarbejdere i stand til at træffe strategiske beslutninger for de næste digitale retninger og skridt i virksomhedens forretningsudvikling.


Digital Ledelseskultur udbyder i samarbejde med UCN Act2Learn, Thy Erhvervsforum, Morsø Erhvervsråd, Vækst Jammerbugt og Thisted Kommune et forløb, hvor lokale virksomheder kan arbejde intensivt med digital forretningsudvikling, som er delt op i tre etaper: Ledelse, organisation og kultur, mødet med kunden og digitale forretningsmodeller. De lokale virksomheder, der deltager i forløbet, vil få styrket deres digitale kompetencer samt få indsigt i nye teknologier og gennemarbejdet jeres virksomhed i en digital kontekst. I vil blandt andet blive klogere på digitale forretningsmodeller og nye indtjeningsmuligheder, interne arbejdsgange og digitalisering overfor og med kunder.

Digital Ledelseskultur er et projekt under SMV:digital og er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU. Projektet giver virksomhedsledere i hele landet kompetencerne til at omsætte drømme til virkelighed. Repræsenterer man en virksomhed med digitale ambitioner og er i størrelsen 2 til 250 ansatte, så kan virksomhedens ledelse nu få et omfattende kompetenceløft gennem projektet Digital Ledelseskultur. (www.digitalledelseskultur.dk).

For mere information kontakt: Dennis Lange, Lifestyle & Design Cluster på 51944012/mail dennis@ldcluster.com, eller Simon Brøndum Jensen, UCN Act2Learn på 72691704/mail sbj@ucnact2learn.dk 

Samarbejdspartnere: Thy Erhvervsforum, Morsø Erhvervsråd, Vækst Jammerbugt og Thisted Kommune, UCN act2learn TEKNOLOGI, Cph Business Academy, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, KEA – Københavns Erhvervsakademi, Roskilde Handelsskole, Roskilde Tekniske Skole, Lifestyle & Design Cluster, SMVdanmark, FDIH, Dansk Erhverv, Dansk Industri – DI, Dansk Mode & Textil, Lederne, IT-Branchen.