Vinmedarbejder søges til Meny Saltum

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: MENY Saltum søger en dygtig, engageret og servicemindet vinmedarbejder, som kan give vores kunder god og kompetent vejledning. Vi sætter kundeservice i højsædet, og vi forventer, at du er en god repræsentant for vores koncepter. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i vinafdelingen.

Dine opgaver handler om at skabe salg og gode kundeoplevelser


Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Du brænder derfor for dit fag, og du har stor interesse i at arbejde med vin i en inspirerende og dynamisk butik, der ikke er bange for at gå forrest. Du får stor frihed i dit daglige arbejde, og det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du kommer til at arbejde i en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning, så vi sikrer, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Din faglige stolthed er i top

Som vores nye vinmedarbejder har du stor interesse for vin. Optimalt har du erfaring fra et supermarked og gerne 2-3 års erfaring med salg og vejledning inden for vin. Du kan give vores kunder en god vejledning – for her igennem at være med til at skabe gode og inspirerende købsoplevelser. Som person er du ansvarlig og udadvendt, og du kan lide at have travlt. Kvalitet er dit varemærke, og du udstråler faglig stolthed og sætter høje standarder for hygiejne. 

Er det noget for dig?

Du vil få indflydelse på din arbejdsplan, da vi med den rette kandidat vil aftale nærmere omkring timeantal. Hvis stillingen lyder som noget for dig, så søg den via linket her på siden.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive afholdt løbende samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte købmand Rikard Andersen på telefon 4017 8805 eller mail rikard.andersen@meny.dk