Vinderen af Jammerbugt Kommunes Handicappris 2023 er nu kåret

Næstformand i Handicaprådet Susanne Møller Jensen (t.v.) overrækker Handicapprisen 2023 til repræsentanter fra IFS Jammerbugt. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Vinderen af Jammerbugt Kommunes Handicappris 2023 er nu kåret

3. december er International Handicapdag. Det markerede Handicaprådet i Jammerbugt Kommune ved at offentliggøre dette års vinder af kommunens handicappris.

På den internationale Handicapdag, 3. december, uddelte Handicaprådet i Jammerbugt Kommune Handicapprisen 2023. Med årets pris har Handicaprådet ønsket at anerkende en særlig indsats blandt mange, der bliver gjort for, at personer med forskellige udfordringer kan mestre eget liv.

For Handicaprådet er det afgørende at hædre en indsats, der har gjort en forskel for at øge livskvaliteten hos mennesker med et handicap.

Prisen går til

Handicapprisen 2023 blev givet til IFS Jammerbugt (Idræt for Sindet). Idræt for Sindet er en idrætsforening for personer med psykisk sårbarhed. I foreningen dyrker de motion, griner, hygger sig og snakker sammen om stort og småt. Ofte er det personer med stress, angst, social fobi, ADHD og autismespektrumsforstyrrelser, der deltager. Foreningen giver en særlig målgruppe muligheden for at indgå i nye fællesskaber med ligesindede og mærke glæderne ved at være en del af et fællesskab.

Af indstillingen fremgik det bl.a., at foreningen – og i særdeleshed dens medlemmer – formår at inkludere alle nye folk uanset deres udfordringer. De hører, lytter og omfavner hinanden.

Handicapprisen består af 5.000 kr., en lille gave og et diplom. Prisen blev uddelt ved et formiddagsarrangement, hvor både Handicaprådet og repræsentanter fra IFS Jammerbugt deltog. Her overrakte næstformand i Handicaprådet, Susanne Møller Jensen, prisen til de glade modtagere.

Der har i forbindelse med uddelingen været indrykket en annonce i lokalaviserne og på de digitale medier, hvor alle har kunnet komme med forslag til hvem, der skulle have prisen for 2023.

LÆS OGSÅ: Lokal mand stoppet af politiet på Nyvej