Vil du med til det udsolgte Royal Run i Brønderslev? Løbeklub i Aabybro tilbyder chancen for at vinde billetter

Vi løber sammen, så du bliver klar til Royal Run Foto: ROLF
Print Friendly, PDF & Email

Vil du med til det udsolgte Royal Run i Brønderslev? Løbeklub i Aabybro tilbyder chancen for at vinde billetter

Aabybro – Løbeskoene er snøret, og det lokale løbemiljø i Aabybro inviterer alle til at deltage i det udsolgte Royal Run 2024. Spar Nord & ROFL Run har lanceret et særligt tilbud, der giver deltagerne en chance for at vinde billetter til arrangementet.

“Vi fejrer Royal Run’s ankomst til Vendsyssel ved at støtte dig på din løberejse med Spar Nord & ROFL Run,” siger Karsten Sørensen fra ROFL Run.

Uanset om man er en rutineret løber eller lige har taget de første skridt mod løbestien, er alle velkomne til at deltage.

“Sammen med os kan du træne op til den store begivenhed og deltage med en gruppe løbeentusiaster – uanset om du er nybegynder på 5 km eller ønsker at forbedre din tid på 10 km,” tilføjer han.

Opstarten er planlagt til den 13. marts kl. 18.00 fra DGI-Huset Aabybro. Træninger vil finde sted hver onsdag kl. 19.00 og søndag kl. 09.00, hvor erfarne løbere og nybegyndere kan samles og forberede sig sammen.

Selvom du allerede har en billet til Royal Run, er der stadig mulighed for at tilmelde dig træningssessionerne. Blandt de tilmeldte vil der blive trukket lod om +40 billetter og goodiebags til Royal Run 2024 på 5 km-ruten.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af Spar Nord for at modtage deres præmier.

Dette initiativ fra Spar Nord & ROFL Run er en unik mulighed for både erfarne og nye løbere til at blive en del af det pulserende løbemiljø i Aabybro og samtidig få chancen for at deltage i Royal Run 2024. Så tag dine løbesko på og vær med til at gøre denne begivenhed til et mindeværdigt løb for alle deltagere.

Vi mødes i DGI Huset inden første træning. Foto: ROLF

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn