Viktor Ahlmann fortsætter i JammerbugtFC

Viktor Ahlmann
Viktor Ahlmann Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Efter et både specielt og succesrigt 2020 er Jammerbugt FC i fuld gang med at ruste sig til et nyt og spændende 2021. Det har bl.a. resulteret i en forlængelse af samarbejdet med angriber Viktor Ahlmann.

En forlængelse, der ikke har krævet den store betænkningstid for hverken Viktor eller Jammerbugt FC.


– Jeg har egentlig ikke haft de store overvejelser i denne sammenhæng. Jammerbugt FC er jo et dejligt sted at være og vi har et rigtig spændende hold, så det tog ikke lang tid at blive enig med klubben om at fortsætte samarbejdet, smiler Viktor Ahlmann roligt.

Han har efterhånden en række sæsoner i den blå trøje bag sig og trives med sin fodbold. Nu ser Viktor Ahlmann frem mod et nyt år med nye mål og ambitioner.

– Først og fremmest skal vi sikre os i plads i top seks i foråret, og så må vi se, hvor længe vi kan spille med om de sjove pladser helt i toppen. Personligt vil jeg som angriber selvfølgelig gerne score nogle flere mål, men ellers vil jeg prøve at tage den fine form, som jeg sluttede 2020 af med, med videre ind i det nye år, lyder det fra angriberen.

Cheftræner Bo Zinck håber ligeledes Ahlmann fortsætter de gode takter efter årsskiftet.

– Som på de øvrige positioner i vores trup har der været stor konkurrencer blandt vores angribere, og jeg synes, Viktor har gjort det godt i den sammenhæng, især sidst på året, fortæller Bo Zinck og uddyber.

– Viktor har et stort repertoire. Han er teknisk stærk, han er lynhurtig og så har han tilføjet det element, at han arbejder som en hest. Med årene er der også kommet mere ro omkring Viktor. Han er bundseriøs og bidrager med rigtig meget til vores fællesskab. Han er i det hele taget en fantastisk fyr, som passer godt ind i det fantastiske sammenhold, vi har, og hvor det, trods det gode kammeratskab, er alvor, når vi træder ind på banen, både til træning og kamp.

Bo Zinck oplever med Viktor Ahlmann en spiller, der formår at udvikle sit spil og derfor tror han på meget mere i fremtiden.

– Viktors arbejde har været fantastisk og han lægger hele tiden på sit spil i forhold til lægge op og score mål. Viktor er mest af alt en rigtig dygtig angriber, der udgør en evig trussel mod modstanderens mål. Så vi har ikke været i tvivl om, at vi gerne ville beholde Viktor, runder cheftræneren af. Godt tilfreds med at have sikret sig en vigtig brik til sin offensiv. Foreløbigt frem til udgangen af den igangværende sæson.