JammerbugtFC forlænger med Mads Larsen

Mads Larsen
Mads Larsen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC har sikret sig 24-årige Mads Larsen for resten af sæsonen. Siden Mads blev hentet i klubbens egen ungdomsafdeling har han ikke set sig tilbage og har sæson for sæson udviklet sig til en nøglefigur på divisionsholdet.

– Mads er i min optik den bedste venstreback i 2. division. Det har jeg sagt før og det holder jeg ved. Jeg mener, han er outstanding, når han er på sit bedste, fastslår Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, der er først og fremmest glad, men også lidt overrasket over, at han har fået lov at beholde Mads. I hvert fald lidt endnu.


– Mads er en offensiv drivkraft og har ligeledes udviklet sit defensiv spil godt. Han er en af vores egne og er en af nøglerne til, at vi klarer os godt i foråret også. Han er en del af en venstre side, som i år har været fantastisk, og faktisk fører Mads vores assist-liste. Jeg havde ikke troet, vi fik lov at beholde Mads så længe. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, men jeg tror også, at der på et tidspunkt opstår en mulighed for Mads længere oppe i rækkerne. Det har han fortjent. Men indtil da glæder vi os over at have Mads i den blå trøje. Mads leverer gode præstationer uge efter uge og bliver kun bedre i det nye år. Trods sin stadig unge alder er han samtidig bundrutineret på divisionsniveau. Det er imponerende, siger Bo Zinck om Mads Larsen, der også er et offensivt våben på dødbolde.

Selv er venstrebacken også glad for at fortsætte i sin barndomsklub og når snakken falder på ambitionerne for det nye år, holder den sympatiske teamplayer sig til de fælles målsætninger.

– Det har været helt naturligt for mig, at vi skulle forlænge samarbejdet. Jeg har efterhånden været med i mange år, hvor både klubben og jeg selv har haft en rigtig god udvikling, og den proces ser jeg meget gerne fortsætte. Udover at det sportsligt har kørt på skinner i 2020, betyder det sociale også rigtig meget, og her kunne jeg ikke forestille mig noget bedre sted at være end i Jammerbugt FC, fremhæver Mads Larsen og ser ind i det nye år.

– Ambitionen for 2021 er helt sikkert at få sikret os den top 6 placering, som vil give adgang til den kommende 1. division i den nye struktur. Vi har givet os selv et godt udgangspunkt, men er også godt klar over at momentum hurtigt kan vende, lyder det med lige dele vindervilje og ydmyghed fra Mads Larsen.

Mads og Jammerbugt FC overvintrer på en 3. plads med kun to point til rækkens nr. 1, og med tre udsatte kampe til gode.