Viceanfører melder klar til forårets fodboldudfordringer

Søren V. Pedersen
Søren V. Pedersen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC har forlænget aftalen med holdets stærke midterforsvarer, Søren V. Pedersen, der med årene er blevet en vigtig brik i det centrale forsvar og i spillertruppen generelt.

– Søren har været har i mange år. Han er viceanfører og en bundsolid forsvarsspiller, der udvikler sig sæson for sæson. Vi har meget stor kamp om pladserne i midterforsvaret, og her har Søren har gjort det rigtig godt. Han er en af dem, der skubber på i vores udvikling og som er god på det sociale plan også. En god nordjysk dreng med benene solidt plantet i mulden, siger cheftræner Bo Zinck og uddyber.


– Her får du en indsats, du kan bruge til noget hver evig eneste gang. Så for vores stabilitet og solide defensive udtryk er det dejligt, at vi har sikret os Søren til et vigtigt fodboldforår. Han er i en god fodboldalder, hvor han tager større og større ansvar på og udenfor banen, og så er han som nævnt med i vores anførergruppe, som vi i trænerteamet læner os op ad.

26-årige Søren V. Pedersen deler sin cheftræners betragtninger i forhold til forsvarsspillerens voksende rolle på holdet og var på ingen måde i tvivl om, at fodboldkarrieren skulle fortsætte i Jammerbugt FC

– Jeg følte det lidt som en selvfølge at forlænge med klubben. Det er en utrolig dejlig klub at være en del af. Med gode holdkammerater, trænere og ledere samt generelt bare menneskerne i og omkring klubben. Jeg føler mig altid velkommen, og jeg bliver altid glad, når jeg kommer herop. Derfor vil jeg også prøve at give det tilbage med nogle forhåbentligt gode præstationer på banen, forklarer Søren V. Pedersen, rolig og velovervejet som altid, inden han tilføjer.

– Og så er det jo et spændende forår og 2021, vi går i møde. Ikke mindst når man tænker på det 2020, vi har haft. Det ser jeg virkelig frem til.

Søren V. Pedersen vurderer den positive udvikling kan nå nye højder i det nye fodbold år, hvor hans og holdets potentiale kan indfries yderligere.

– Jeg synes, vi har en spændende trup, hvor vi som hold har masser af udviklingspotentiale. Jeg har nu været en del af klubben i fire år, og er begyndt at tage mere og mere ansvar på banen. Det vil jeg gerne bygge endnu mere på, og derigennem udvikle mig selv sammen med holdet, understreger Søren V. Pedersen.

Han og Jammerbugt FC har i første omgang forlænget forsvarsspillerens aftale, der udløb med årets udgang, frem til og med denne sæsons afslutning.