Vestdansk Mesterskab i Aabybro blev en succes

Mathias Barslev og Sebastian Porsborg Foto: Aabybro IF Svømning
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro IF Svømning har fået mange roser for deres afvikling på både bespisning/ overnatningsdelen, men også ift. afviklingen af stævnet i svømmehallen.

Stefan Stenberg Sørensen – Cheftræner AAIF Svømning fortæller;

Vores planlægning har været god – Der har ikke været udfordringer undervejs, hvilket vi kan klappe os selv på skulderen over. ”Når stævneledelsen kan slappe af, når stævnet begynder, så virker setup og planlægningen er lykkes”.

Efter stævnet blev svømmerne inddelt i Medleykombinations-niveauer. En konkurrence, der ud fra deres tider uddeles point i de løb, de har svømmet. Der blev delt trofæer ud til svømmere i basisniveau (under 1700p), Niveau 1 (1700-2200), Niveau 2 (2201-2500) og Niveau 3 (mere end 2500). Heraf fik Aabybro to svømmere i Niveau 1.

Vi troede, vi skulle blive udfordret af, at der var lokalopvisning i den anden hal, men det blev slet ikke en udfordring. Alt forløb ganske fint på trods af den store mængde af mennesker i DGI-Huset denne dag.

Aabybro-svømmerne klarede sig rigtig godt ved stævnet og vi kan stolte fortælle at Sebastian Porsborg vandt 50m bryst og kan nu kalde sig Vestdansk Mester (Jylland-Fyn) i sin aldersgruppe.

Derudover tog Mathias Barslev bronzemedalje i 100m Rygsvømning.

Vi har både haft svømmere til Vestdanske Årgangsmesterskaber i Thisted (4 stk.) og selvfølgelig til Vestdanske Børnemesterskaber her i Aabybro (5 stk.). Det er gået over al forventning med kvalifikationerne i dette forår. Ikke mindre end 11 svømmere kvalificeret til de vestdanske mesterskaber, heriblandt også 2, der var i Vejle tidligere i marts måned.

Antallet er ikke set så højt i mange år i Aabybro. Det er også meget længe siden Aabybro har vundet medaljer til et vestdansk mesterskab.