Venstre i regionsrådet vælger ny gruppeformand

Martin Bech
Martin Bech (V)
Print Friendly, PDF & Email

Da Venstres nuværende gruppeformand, Lone Sondrup, har ønsket at stoppe som gruppeformand som konsekvens af, at hun ikke genopstiller til næste regionsrådsvalg, har Venstres regionsrådsgruppe omkonstitueret sig. Således bliver 30-årige Martin Bech fra Brønderslev ny gruppeformand.

“Vi er på vej ind i et valgår, hvor jeg jo har meddelt, at jeg ikke genopstiller. I den forbindelse er det helt naturligt, at vi nu vælger ny gruppeformand og ser frem mod næste års regionsrådsvalg. Jeg har været utroligt glad for at være gruppeformand og føler, at jeg har gjort en forskel for det nordjyske sundhedsvæsen i samarbejdets ånd” udtaler afgående gruppeformand, Lone Sondrup.


Trods alderen er det ikke et ubeskrevet blad, der nu sætter sig i stolen som formand for Venstres regionsrådsgruppe. Martin Bech har siddet i regionsrådet siden 2010 og går dermed ind i sit 12. år som regionsrådsmedlem. Martin Bech er desuden formand for social- og sundhedsudvalget i Brønderslev kommune. Den nye gruppeformand melder sig aldeles klar til opgaven og siger:

“Jeg føler, at jeg har ballasten og erfaringen til at løfte opgaven efter Lone. Derfor har jeg stillet mig til rådighed, og jeg er umådeligt glad for, at gruppen har kvitteret med sin opbakning. Jeg vil gerne starte med at sige Lone tak for hendes ukuelige indsats for Venstre og Nordjylland. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde i resten af perioden.

Vi kigger nu ind i et valgår, hvor det er vigtigt, at Venstres regionsrådsgruppe, sammen med vores nye spidskandidat, Mads Duedahl, giver et klart bud på hvordan Nordjylland får et endnu stærkere sundhedsvæsen. Det skal ikke være sådan, at man skal være ringere stillet, fordi man er Nordjyde – vi skal ikke lide under lægemangel og længere ventelister end i resten af landet. Mads Duedahl og jeg har allerede et fortrinligt samarbejde, og vi mener klart, at det nu er tid til forandring.

Også Venstres nye spidskandidat Mads Duedahl glæder sig over valget:

“Jeg er meget glad for at gruppen har valgt Martin Bech som ny gruppeformand. Martin er en ambitiøs og dygtig politiker, der nu skal hjælpe partiet med at vinde Nordjylland for første gang i 40 år, og det er jeg sikker på at han vil være den perfekte person til.”

Der skal være valg til regionsrådet til november næste år.