Vær med til at bygge en 16 km havplastlinje

Print Friendly, PDF & Email

Race for Oceans fortæller Havplastlinjen 2020:
I anledning af at Race for Oceans vandt Verdensmålsprisen 2020, har vi valgt at fejre det med at lave ”Havplastlinjen 2020” mellem Blokhus og Løkken – og det kan DU være med til at deltage i.

Kan man bygge 16 km Havplastlinje på stranden fra Blokhus til Løkken…?  Det håber vi ikke, men potentialet er der (desværre). Alle med passion for havet kan deltage, så find dine ynglingsmennesker og kom til en sjov og meningsfuld aktivitet.


Kort sagt så går Havplastlinjen 2020 ud på, at vi lørdag 10. oktober kl. 10.00 sætter vores blå beach flag op på stranden ved Blokhus. Derefter holder du din egen strandrens med evt. familie og venner. Når i har samlet havplasten ind, så finder i os ved vores blå beach flag og begynder at lægge den indsamlede havplast ud på en linje mod nord, i retning af Løkken. Når i er færdige med at lægge havplasten, så vil de næste bygge videre på Havplastlinjen 2020. Vores hjælpere vil vejlede og tilpasser udlægningen af havplasten efter vejret. Hver dag samler vi havplasten sammen, vejer det og tæller op hvor mange meter havplast, der er lagt. Dette poster vi hver aften.

Praktisk information:
Der kan ”bygges” på Havplastlinjen 2020” hver dag fra kl. 10.00-15.00 i perioden lørdag 10. oktober til fredag 16. oktober. Medbring egen pose, arbejdshandsker og tøj efter forholdene. Efter hver eventdag laver vi en opdateret kørselsvejledning til, hvordan du finder os på stranden mellem Blokhus og Løkken – følg med på vores fb-side. Deltagelse er gratis og deltagere får en medalje lavet af havplast.