Unge bliver forlovet i en tidlig alder igen

Tiderne ænder sig for de unge hele tiden. Går vi 50-70 år tilbage i tiden, så blev de unge gift i en tidlig alder, samtidig med, at de også fik børn i en tidlig alder. En ting, som ikke er sket så meget gennem de sidste 10-20 år. Men noget af det er ved at ændre sig.
Print Friendly, PDF & Email

Det virker umiddelbart til, at flere og flere unge har fået øjnene op for, at det der med at blive gift, og have den samme kone eller mand resten af livet, det måske ikke er så slemt alligevel. Der er nemlig en fremadgående tendens blandt de unge i 20’erne, hvor de bliver forlovet i en ung alder. Dette kan ses, fordi der har været en stigning i salg af forlovelsesringe og vielsesringe mellem de unge, som derfor indikerer, at de bliver forlovet tidligere, end de har gjort førhen.

Hvad der skyldes denne stigning, tør vi ikke sige, men det signalerer blot, at de unge er mere åbne for idéen med at have en fast partner igennem livet, end de har været førhen. Det kan være, at det er ved at gå af mode, at have været sammen med mange forskellige, noget som ellers blot var populært langt ude i fortiden.

Dating er lettere end nogensinde før

Noget af det, som kan være med til, at flere og flere ender i et seriøst forhold. Det kan muligvis være, at det aldrig før har været lettere at få en date, end det er i dag. I dag kan man blot installere en af de utallige apps på sin telefon, tilføje nogle billeder, og tilføje en profiltekst. Så er man i gang. Modsat førhen, hvor det krævede at man gik hen til personen, og spurgte om de ville med på en date.

Denne udvikling har for mange været god, da det gør, at de kan tage skridtet til at komme på date, selvom de måske er generte. De kan nemlig nu skrive med personen i en periode, før de beslutter om de vil mødes. Derved kan de føle sig mere trygge i processen.

Det farlige ved udviklingen er, at det er let at sige nej til en person, før man virkelig lærer dem at kende. Mange har en facade oppe, når de bruger apps eller dater på internettet, og denne skal nedbrydes, før de er helt sig selv. Noget der kan gøre, at et forhold ikke holder i længden, hvis de har for mange hemmeligheder for hinanden allerede fra start.

Forlovelsesringe behøver ikke at være dyre

Hvis man har fundet sin eneste ene, så er det bare med at få en ring på den finger. Mange bliver dog skræmt af, at en forlovelsesring kan være meget dyr. Dette behøver dog ikke være tilfældet. I dag er det muligt at få ringe til forskellige priser, så alle kan være med. Så hvis du har fundet din fremtid, så skal du ikke være afskrækket af rygterne om kun dyre forlovelsesringe.