U19 spillede lige op med stærke russere i Tyrkiet

Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Onsdag i Tyrkiet stod på mere morgenløb, træning, hvile, individuelle møder og gruppemøder. Men det var også første dag på træningslejren, hvor der var kamp på programmet.

Faktisk var der to. Der var nemlig også en fodtenniskonkurrence på træningsbanen, og her tog divisionsholdets midtbanemand, Sebastian Mourier, en flot sejr.


Det var dog de unge U19 talenter, som skulle på dagens største prøve, idet de skulle prøve kræfter med russiske Krasnador U17. En ny og spændende fodboldoplevelse, og en stor test for de unge Jammerbugt spillere.

– Jeg vil gå så langt og sige, at det er det bedste boldspillende hold, vi nogensinde har mødt, lød det fra U19 spiller Magnus Nielsen efter opgøret, hvor Jammerbugt FC spillerne blev presset til det yderste, men også selv viste karakter og kompetencer i et opgør, der endte 2-2.

– Vi er bagud 0-2 inden pausen, og jeg vil tro boldbesiddelse hed 80-20 pct. i deres favør. Vi har dog et par store chancer, hvor vi bl.a. rammer stolpen, men vi skal nok være glade for kun at være bagud 0-2, forklarer Magnus og fortsætter.

– Deres store dominans fortsætter i anden halvleg, men vi får dog udnyttet vores chancer. Først scorer Nicklas Nielsen et rigtigt godt mål, hvor han vipper den over en forsvarsspiller, og flot flugter den ind ved forreste stolpe. 10 minutter senere får Nicklas også tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet. Det sparker Martin Rom direkte i kassen til slutresultatet 2-2. Vi er meget tilfredse med resultatet, mod et hold, hvor alle er på kontrakt.

Der er ingen tvivl om, at Magnus og holdkammeraterne har fået en stor fodboldoplevelse, der både har bekræftet dem i, at de kan være med på rigtigt højt niveau, men også inspireret til at ville dygtiggøre sig endnu mere. I det hele taget er træningslejren sammen med divisionstruppen et initiativ, der giver de unge fodbolddrenge masser af positive input at tage med videre ind i fodboldfremtiden.

– Det er fantastisk, at vi har fået muligheden for at tage med førsteholdet herned. Vi bor på et rigtigt godt hotel med gode faciliteter og lækre omgivelser. Træningsforholdene er rigtig gode, og vi træner på nogle fine græsbaner, som kun ligger 10 minutters kørsel fra hotellet, lyder det begejstret fra U19 mandskabets Magnus Nielsen.

Der venter flere store oplevelser resten af ugen. Bl.a. endnu en træningskamp. Det er fredag mod ukrainske Shakhtar Donetsk U19. Inden da spiller divisionsholdet mod georgiske Samgurali.