Trænerteamet styrkes med nye internationale kræfter

Foto: Thomas Jansen

Jammerbugt FC har styrket trænerteamet forud for den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Nabil Trabelsi, der udover stærke trænerkvaliteter også kommer med et stort internationalt netværk, er således ny assistenttræner.

Med en fortid i bl.a. tyske SC Freiburg, UEFA A-licens og en rolle som assistenttræner for Nigerias landshold, bringer fransk fødte Nabil Trabelsi, der nu er tysk statsborger, masser af kompetencer, erfaring og internationalt udsyn med sig ind i sin nye rolle i Jammerbugt FC.

Her tiltræder Nabil som assistenttræner i NordicBet Liga truppen, hvor han også har en rolle i forhold til integration af holdets udenlandske spillere samt gennem sit netværk at bidrage til rekrutteringen af nye spillere.

-- annonce ---

– Nabil er skarp og har været en meget positiv tilføjelse til vores team. Han kan sine ting, sætter krav til træning og så er han helt nede på jorden og god at arbejde sammen med. Nabil er bare en helt vildt god fyr og han er allerede faldet godt til i klubben og hos spillerne. Han kommer virkelig med noget og så har han selvfølgelig også et internationalt netværk, som kan hjælpe os fremadrettet. Det er et samarbejde, jeg virkelig ser frem til at udfolde. Og så vil jeg mene, det er lidt af et scoop, at vi har kunne tilføje Nabil til trænerteamet, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om Nabil Trabelsi, der efter den første tid har fået et godt indtryk af sine nye omgivelser.

– Det har været en fantastisk start. Jeg oplever en meget familiær atmosfære og samtidig et dygtigt og meget ambitiøst trænerteam og spillertrup. Spillermaterialet, vi har, er rigtig godt og det ser spændende ud for fremtiden. Der er samtidig en god mentalitet her og nogle gode tanker omkring, hvordan tingene gøres. Jeg ser frem til at bidrage til udviklingen, både af de lokale og de udenlandske spillere. Jeg kan lide det her og har store ambitioner, fortæller engelsktalende Nabil Trabelsi velovervejet og målrettet.

Nabil Trabelsi, der nu har været på træningsbanerne i Jammerbugten i nogle uger, fortætter sideløbende med sin rolle i Jammerbugt FC sin trænergerning for det nigerianske landshold.