Traditionstro er der Pool Party i Aabybro Svømmeklub

Skal du med til Pool Party i Aabybro Svømmeklub? Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Traditionstro er der Pool Party i Aabybro Svømmeklub

Fredag den 17. marts 2023 afholder Aabybro svømmeklub Pool Party for alle børn fra 4-13 år.

Aabybro Svømmeklub fortæller, at billetsalget til Pool Party starter i morgen den 1. februar 2023. Billetterne kan købes på www.aabybrosvoem.dk og det kræver ikke medlemskab, at kunne deltage i festen.

Aabybro Svømmeklub har de seneste år afholdt en kæmpe svømmefest, som hedder Pool Party. Festen starter med en pizza buffet og derefter fortsætter festen inde i svømmehallen med discolys og DJ. Stemningen er høj og der bliver danset både i vand og på kanten. Festen er delt op i 2 hold, hvor den første fest er for de børn der er 4-7 år, de fester fra 17-19. Derefter er det børnene, der er mellem 8 og 13 år som fester videre til kl. 21.

Nu er datoen for festen offentliggjort og fra 1. februar kan der købes billetter til festen. I den sammenhæng siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn ”Vi er glade for at kunne løfte sløret for den næste Pool Party og håber, at tilslutningen vil være stor, så vi kan have en stor svømmefest sammen” og tilføjer ”Vi glæder os til at feste med en masse glade børn”

For at kunne holde sådan et arrangement kræver det 25 frivillige. Aabybro Svømmeklub meget op i sikkerheden, og derfor vil der være en masse øjne på bassinet, samt livredder til at sikre, at sikkerheden er i top. Det uddyber Rasmus Grøn ”Det er vigtigt for os, at sikkerheden er på plads, derfor har vi flere livreddere for at sikre vandet, derudover er de frivillige også med til at skabe tryghed og sikkerhed på kanten”.

For at følge med i optakten til Pool party, kan i følge med på Aabybro Svømmeklubs sociale medier, hvor der løbende vil kunne ses billeder fra forrige Pool Partys.

LÆS OGSÅ: Værksted og butik med Handmade by Christine Thuesen er åbnet midt i Fjerritslev