Tour de legepladser ved Trekroner i Jammerbugt Kommune

Print Friendly, PDF & Email

Tour de legepladser ved Trekroner i Jammerbugt Kommune

Sommerferien er i fuld gang og måske leder I efter forslag til aktiviteter, hvor I sammen med børnene kan komme ud i naturen, mærke hinanden og puste ud sammen.


På Jammerbugtposten.dk tog vi en juli-søndag en rundtur til områdets legepladser omkring Trekroner. Legepladserne kan benyttes ganske gratis og indbyder til mange timers hyggelig samvær med hinanden.

BEJSTRUP
I Bejstrup, lige bagved forsamlingshuset, finder I en hyggelig plet, hvor der er mulighed for boldspil, lege på det fine legestativ og ikke mindst mulighed for at spise en medbragt madpakke på borde/bænke under tag eller på et medbragt tæppe, hvis vejret tillader det.  


BONDERUP
I Bonderup finder I ved købmandsbutikken både en hyggelig legeplads med flere gode legeredskaber til de mindste børn, men også en flot nyere minigolfbane, hvor der er høflig selvbetjening for leje af køller og bolde og til billige penge.


Minigolfbanen er rigtig flot og områdets virksomheder har sponseret de forskellige “huller”. 


TREKRONER
I Trekroner ved Trekronervejen og Spejderhuset på Kirkedalsvej finder I Spejderpladsen. En nyere plads, der under corona-årene fik en ordentlig omgang med ny bygning, der indeholder et lille køkken og toilet.


På Spejderpladsen findes der shelter, bålplads og flere legeredskaber. Spejderpladsen bruges også af den lokale skole og børnehave, hvorfor der er anlagt flere områder med “skolehaver” og bærbuske.


MANSTRUP
I Manstrup finder I Gadekæret. Et stort område med masser af plads til både boldspil og bespisning af større forsamlinger i det store hus, der findes på området.


Der er også fine toiletforhold og naturligvis en sø, hvor der er et væld af dyre- og planteliv. På området med Gadekæret er der også flere legeredskaber og store områder med græs, som indbyder til forskellige spil eller blot til afslapning og ro med en god bog eller samtale.  


Der er sikkert flere skønne pletter i og omkring Trekroner. På vores søndagstur nåede vi blot at besøge Bejstrup, Bonderup, Manstrup og Trekroner – Men en herlig tur, som helt sikkert vil blive gentaget på et tidspunkt. 

1 KOMMENTAR

  1. Jeg ved ikke om i har kontaktet dem der har tilknytning til aktiviteterne; men der kunne knyttes flere positive kommentarer til pladsen i Bonderup.
    Mv. Ove Bach

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn