Tina Riis Thomsen er ny leder af dagplejen og pladsanvisningen

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Det bliver Tina Riis Thomsen, som fra 1. maj bliver ny leder af dagplejen og pladsanvisningen i Jammerbugt Kommune. Hun overtager stillingen efter Ellen Matthäi, som går på pension efter 19 år i stillingen.

Tina Riis Thomsen har tidligere været leder af flere vuggestuer i Aalborg Kommune, og været med i opstarten heraf, ligesom hun har baggrund inden for specialområdet. 

I alt har hun arbejdet med ledelse inden for småbørnsområdet i 18 år.

”Småbørnsområdet har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv, og ambitionerne for netop den gruppe, ligger mig nær. Derfor ser jeg frem til at udvikle området i Jammerbugt Kommune sammen med dagplejere, dagplejepædagoger, forældrebestyrelse samt samarbejdet med Pladsanvisningen og mine nye lederkollegaer”, siger Tina Riis Thomsen.

Den nye leder af dagplejen og pladsanvisningen er uddannet pædagog, og har en Diplomuddannelse i ledelse.

”Vi glæder os til, at Tina Riis Thomsen kommer til Jammerbugt Kommune. Hun får en vigtig rolle i arbejdet med at sikre den fortsatte udvikling af dagplejen som et attraktivt og professionelt tilbud til børnefamilierne i Jammerbugt Kommune”, fortæller Skole- og Dagtilbudschef Diana Lübbert Pedersen.

Tina Riis Thomsen bor privat i Aars, og har tre børn på 22, 20 og 14 år.