Ivan Pedersen & DK’s næstbedste trio gæster Jammerbugt Kulturcenters intime sal

PR billede
Print Friendly, PDF & Email

Ivan Pedersen har stået på scenen i 52 år. Torsdag 4. april 2019 kl. 20.00 står han på scenen i Jammerbugt Kulturcenter.

52!  Og selvom det ville være helt ok, at gå på pension i en alder af 68, så har Ivan Pedersen stadig hjertet med i det han gør på scenen – og nu på torsdag kan han opleves, helt tæt på,  i Jammerbugt Kulturcenters intime sal ved søen i Aabybro

Så Ivan kunne ikke drømme om at stoppe, og heldigvis for os, så er han stadig en af landets bedste sangere. Det hørte vi tydeligt på den meget velbesøgte 50 års jubilæumstur forrige år, og på hans Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio-tour, som han afsluttede i april 18, hvor Ivan blandt andet præsenterede os for sangene fra sit seneste albumudspil Min Verden Er Venlig.

Life of Ivan

Ivan Pedersen er stadig i højeste gear, og ledsaget af sin fremragende: Danmarks Næstbedste Trio, kan du se frem til en aften med super musikere, der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med ham.

Du kommer til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved, hvad der musikalsk ellers kommer til at ske?

I reglen disker Ivan op med små causerier – sande og opdigtede – om alle aspekter af livet, ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer. Vi kan se frem til en aften med grin, smil, små gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke.