Tilbageblik: Værksted og butik med Handmade by Christine Thuesen er åbnet midt i Fjerritslev

Christine Thuesen
Christine Thuesen Foto: Jammerbugtposten.dk

Tilbageblik: Værksted og butik med Handmade by Christine Thuesen er åbnet midt i Fjerritslev

I et tilbageblik på nogle af de gode historier i de første 6 måneder af 2023 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

-- annonce ---

Værksted og butik med Handmade by Christine Thuesen er åbnet midt i Fjerritslev

I 2018 deltog Christine Thuesen i tv-programmet Keramik-kampen på TV2, hvor hun fik vist sine kreative evner og store gåpåmod i skabelsen af keramik-unikaer. Det var ifølge Christine deltagelsen i tv-programmet, der fik hende til at springe ud som selvstændig keramiker med egen butik.

– Med deltagelsen i Keramiker-kampen blev jeg bare tændt af at lave keramik og tog mod til mig og startede eget værksted og butik, fortæller Christine Thuesen til Jammerbugtposten.dk og fortsætter:

– Nu er tiden kommet til at flytte forretningen til en synlig adresse midt i Fjerritslev.

Store lokaler og god beliggenhed – Kurser og workshops kommer også til

At Handmade by Christine Thuesen på få år er blevet et populært og efterspurgt brand kan naturligvis ses i butikken på Vestergade 3 i Fjerritslev, hvor et stort udvalg af keramik fylder hylderne men også hos 13 forhandlere rundt om i hele Danmark.

Handmade by Christine Thuesen havde første officielle åbningsdag i dag den 30. januar 2023 på Vestergade 3 i Fjerritslev.

– Når jeg lige kommer ordentlig på plads og får de praktiske ting, som internet i butikken og strøm nok til maskinerne, vil jeg udbyde kurser og workshop, hvor man kan komme og prøve kræfter med håndværket og prøve at lave sine egne produkter, slutter Christine Thuesen og kigger sig tilfreds rundt i den flotte butik.

Christine Thuesen
Christine Thuesen i sin nye butik på Vestergade 3 i Fjerritslev. Lysestagen vandt hun en opgave med ved sin deltagelse i Keramik-kampen på TV2 Foto: Jammerbugtposten.dk

LÆS OGSÅ: Smid rigtigt ud i Jammerbugt