Tarteletter og trylleri til magisk sæsonafslutning i Jetsmark Badmintonklub

Tarteletter og trylleri til magisk sæsonafslutning Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Tarteletter og trylleri til magisk sæsonafslutning i Jetsmark Badmintonklub

Jetsmark Badmintonklubs ungdomsafdeling afsluttede en begivenhedsrig badmintonsæson med et brag af en afslutningsfest.

Mere end 100 feststemte spillere, forældre og bedsteforældre var samlet i Jetsmark Idrætscenter til årets afslutningsfest i Jetsmark Badmintonklub Ungdom. En sæson der har budt på mange store oplevelser. Særligt Kommunemesterskaberne 2024 og U11-holdets kvalifikation til Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere er store højdepunkter.

Det store fremmøde skabte straks kampgejst blandt spillere, søskende og forældre til den underholdende og nervepirrende Rafle Cup-turnering, som var afslutningsfestens første programpunkt.

Efter Rafle Cup-turneringen startede afslutningsfesten for alvor med hyggeligt samvær med fællesspisning, hvor de traditionelle tarteletter vakte stor begejstring.

Årets spillere 2024 Foto: Privat

Årets spillere blev kåret og hyldet
Klubbens trænere, Stig Rantzau og Anette Christiansen, havde på forhånd udvalgt de spillere, som havde gjort en ekstraordinær indsats i løbet af sæsonen og de blev fortjent hyldet.

Efter kåringerne var der underholdning og trylleri ved træner og tryllekunstner Stig Rantzau.

Badmintonsæson med mange store højdepunkter
Jetsmark Badmintonklub har i år haft rekordmange tilmeldte ungdomshold. Holdene har i løbet af sæsonen spillet med i Badminton Nordjylland’s ungdomsholdturnering og leveret mange flotte præstationer på banerne rundt omkring i landsdelen. 

I efteråret var Jetsmark Badmintonklub arrangør for en ægte Badminton Camp med overnatning og med stor succes og mange tilmeldte spillere. Camp’en fokuserede på tekniktræning og afholdtes i samarbejde med badmintonklubben i Bindslev-Tversted. 

Efteråret bød desuden på en spændende klubtur med overnatning til lejrskolen Lille Norge i Saltum, hvor fokus var på det sociale. Spillerne blev rystet sammen og lærte noget om værdier, samarbejde og venskaber.

Fremhæves skal naturligvis også sæsonens mange flotte præstationer på badmintonbanerne. Klubbens ungdomsspilere har udviklet sig meget og hele 15 Jetsmarkspillere kan kalde sig Kommunemestre 2024. Spillerne har deltaget til de Nordjyske Mesterskaber og vundet både pokaler og medaljer til de mange individuelle stævner. 

Sæsonen kulminerer lige nu med deltagelse i Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere – DMU – hvor klubben deltager med spillere, både individuelt og i holdturneringen. I holdturneringen har klubbens U11-hold kvalificeret sig efter en række meget flotte præstationer i løbet af sæsonen.

Stærkt sammenhold på tværs af årgange Foto: Privat
Tarteletter og trylleri
til magisk sæsonafslutning Foto: Privat
Tarteletter og trylleri
til magisk sæsonafslutning Foto: Privat

Stærkt sammenhold på tværs af årgange
En del af Jetsmarks Badmintonklubs styrker er, at klubben er lykkedes med at skabe stor begejstring blandt både drenge og piger på tværs af årgange og klassetrin. Børnene har fundet sammen i et godt og sprudlende badmintonfællesskab, hvor det sociale, ordentligheden og det gode humør vægtes højt.

Desuden er der skabt et aktivt spiller-udvalg, som, på tværs af årgangene, har skabt sammenhold og socialt engagement til klubben. Udvalget mødes fast hver 6. uge, hvor de spiser og hygger sig sammen, mens de taler holdninger, planlægger nye events og evaluerer på begivenheder. 

Teknik- og Fokustræning er allerede udsolgt
Badmintonfeberen i Jetsmark gør, at klubben har valgt at udvide sæsonen og tilbyde Teknik- og Fokustræning helt frem til juni måned.

Vil du spille badminton i Jetsmark Badmintonklub?
Den nye badmintonsæson starter til september. Alle der har lyst til at prøve badminton og blive en del af et godt fællesskab i Jetsmark Badmintonklub kan læse mere og tilmelde sig via klubbens hjemmeside jetsmarkbk.dk

Fakta:
Årets spillere 2024:
U9-U11:Årets spiller: Noah HansenÅrets stjerneskud: Magne Madsen

U13-U17:
Årets spiller: Frederik Hansen
Årets stjerneskud: Sofie Kristiansen

Årets kammerat: Janik Hauke

Årets Ildsjæl: Rikke Lodberg

Årets Ildsjæl: Rikke Lodberg Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn