Tag på ølrejse med Humle og Uld: Smag på verden

Foto fra et tidligere Humle og Uld Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Tag på ølrejse med Humle og Uld: Smag på verden

Søren Dissing Andersen fortæller, “For fjerde gang holder vi Humle og Uld. Sidste gang, den 1. marts, havde vi en vellykket ølsmagning med specialøl fra Rema 1000, 365, Spar Kaas og Meny Løkken. Vi havde et bredt udvalg af forskellige øl, som gav deltagerne en god oplevelse.

Denne gang er temaet ‘Rookiebeers’ Greatest Hits’, hvor jeg vil finde en masse gode specialøl fra webshoppen bestofbeers.dk. Vi kommer til at smage på 7-8 forskellige øl, og jeg vil præsentere øl fra Danmark, Rumænien, Holland og USA.

Der skal smages på store og tunge Imperial Stouts, friske og sprøde Lagers, humlede og bitre IPA’er samt sure og søde Sours. Det bliver en vild smagning, som jeg håber vil give folk en god oplevelse.

Ølsmagningen afholdes lørdag den 29. juni kl. 15-17. Deadline for tilmelding er torsdag den 20. juni. Prisen for ølsmagningen er 200 kr. pr. person.”

Tilmelding foregår på tlf.: 42742600 til Søren Dissing Andersen.

Søren Dissing Andersen, manden bag ølbloggen Rookiebeers.com, inviterer til endnu en spændende ølsmagning under navnet Humle og Uld Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn