SuperBrugsen Pandrup inviterer til Street Food – grøn mad på den fede måde

SuperBrugsen Pandrup sætter i samarbejde med Madjonglør Leela Jung et gadekøkken op, som man kan opleve d. 9. juni. Pressefoto.

Sammen med madjonglør Leela Jung sætter SuperBrugsen Pandrup et gadekøkken op, og med fingeren på globussen udfordrer Leela dig til at lave din egen frække variant af grøn og bæredygtigt Street Food. Vi inviterer alle unge mennesker under 25 år til at deltage. Der er begrænsede antal pladser, og de gives først til mølle.

Det bliver med garanti en oplevelse, der sætter alle sanser og smagsløg i spil, og du får ikke lov til at beholde hænderne i bukselommen, for du skal selv have fingrene i maden.

-- annonce ---

Med glimt i øjet deler Leela gavmildt ud af tips, tricks og opskrifter. Til slut nyder vi sammen det, som vores gadekøkken disker op med.
Street Food er bare mega cool og kækt – grøn mad kan også være en fed måde at spise på.

Madjonglør, indehaver af Sjælerum, autoriseret klinisk diætist samt krops- og psykoterapeut Leela Jung. Pressefoto.

Coop har i mange år arbejdet med økologi, ansvarlighed for miljø og klima samt gode råvarer. Derfor har SuperBrugsen Pandrup inviteret Leela Jung til en Eventdag d. 9. juni.

Om formiddagen skal 5. og 6. klasse på Aabybro Friskole deltage i en Food Lab, hvor alle sanser kommer i spil, og hvor børnene lærer om bæredygtighed, økologi, grundsmage og kemi i mad.

Senere på eftermiddagen vil Leela Jung være at finde på Brugstorvet ved SuperBrugsen i Pandrup, hvor hun inviterer kunder og forbipasserende til at kigge forbi og måske endda lave deres egen variant af en bæredygtig Street Food, som kan tages med hjem til aftensmad. Deltagelse kræver tilmelding.

Street Food er et gadekøkken, som kan poppe op hvor det skal være, og er kendetegnet ved at servere lækre, hurtige retter fra hele verden. Leela Jung koncentrerer sig om et grønt og bæredygtigt resultat.

Anders Sølvkær, uddeler i SuperBrugsen udtaler: ”Jeg håber rigtig mange vil kigge forbi og deltage i vores spændende besøg af Leela, hvor alle kan blive inspireret og motiveret til at forsøge nye råvarer og smage mad fra hele verden. Det er lækker mad og alle kan være med.”

Leela er indehaver af Sjælerum, autoriseret klinisk diætist samt krops- og psykoterapeut. Og så er hun en kreativ iværksætter og spilopmager, som altid har smil på læben og glimt i øjet.