Succesrig tur for Aabybro Svømmeklub til Odder Cup

Foto: Marianne Rom, Aabybro svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Succesrig tur for Aabybro Svømmeklub til Odder Cup

En lille gruppe på 4 svømmere fra Aabybro Svømmeklub drog til Odder Cup i den forgangne weekend, og det blev en tur fyldt med både sportslig succes og godt kammeratskab. Svømmerne delte bussen med svømmekammerater fra Brønderslev og Hjørring på vejen derned og hjem.

For disse svømmere handler det ikke kun om konkurrence, men også om fællesskab. En hel weekend, hvor de svømmer, hygger og spiser sammen, styrker båndene mellem dem.

På svømmebanerne var der fart over feltet, og Aabybro Svømmeklub vendte hjem med imponerende resultater: 5 medaljer og hele 13 nye personlige rekorder, hvilket betyder, at svømmerne satte ny personlig bedste tid på de forskellige distancer.

Odder Svømmeklub havde gjort en stor indsats for at skabe et fantastisk 3-dages stævne, og der deltog svømmere fra hele landet. Lørdag aften var der ekstra festligt med forskellige holdkonkurrencer, hvor svømmerne dannede hold på fire. Hallen var fyldt med røg, musik og lysshow, og cheftræner Stefan Stenberg fra Aabybro Svømmeklub var en energisk speaker, der præsenterede de mange talentfulde svømmere.

Alt i alt var det en fremragende og indholdsrig weekend, hvor Aabybro Svømmeklubs svømmere leverede fantastiske præstationer.

Husk det store stævne på hjemmebane i Aabybro Svømmeklub d. 5.-7. april – alle er velkomne til at opleve en fantastisk svømmeoplevelse.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn