Succesfuld Flipper Cup i Aabybro Svømmeklub

Flipper Cup Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Succesfuld Flipper Cup i Aabybro Svømmeklub

Aabybro Svømmeklub var søndag den 9. december, værter for et vellykket Flipper Cup på hjemmebane. Stævnet samlede ikke mindre end 86 svømmere, hvoraf 27 talentfulde svømmere var fra Aabybro,som var fyldt med energi og masser af grin. 

En særlig gæst gav begivenheden et magisk præg – Julius Julemand fra Swim Team Grønland. Den velkendte julemand deltog ikke kun i begivenhederne, men svømmede også side om side med børnene, hvilket skabte et mindeværdigt øjeblik for alle tilstedeværende.

Højdepunktet af stævnet var, da Julius Julemand overrakte slikposer og medaljer til alle de deltagende børn. Dette gestus blev mødt med glæde og begejstring, og det satte prikken over i’et på en allerede fantastisk dag.

Aabybro Svømmeklub fejrer ikke kun sportslig succes, men også fællesskabet og glæden ved at dyrke svømning. Flipper Cup blev således ikke kun en konkurrence, men en dag, hvor sjov, samarbejde og julestemning forenedes i svømmehallens fortryllende rammer.

Stævnet var nummer to i rækken ud af fire i løbet af sæsonen. Næste Flipper Cup er den 27. januar og finder sted i Brønderslev.

Flipper Cup Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn