Stop Mette Frederiksens corona-kaos

Erik Høgh-Sørensen
Erik Høgh-Sørensen. Foto: Region Nordjylland
Print Friendly, PDF & Email

Erik Høgh-Sørensen (DF)Medlem af Regionsrådet i Nordjylland og regionsrådets ForretningsudvalgMedlem af DF’s Hovedbestyrelse

Nok er nok. Statsminister Mette Frederiksen (S) har ikke min støtte til at skabe corona-kaos i Nordjylland.


Den brutale sandhed er, at et virus som COVID19 helt naturligt ændrer sig og muterer hele tiden. Dæmmer man op for én mutation, hvilket i øvrigt næppe er muligt, så vil den næste snart komme. Alligevel vil Mette Frederiksen og de fleste partier på Christiansborg dræbe millioner af mink og derved ødelægge en milliardindustri, som er med til at finansiere de hospitaler, der kæmper mod COVID19.

Coronaen er farlig, men vi bør som politikere holde en balance, hvor et profitabelt erhvervsliv er med til at finansiere et solidt sundhedsvæsen. Derfor skal minkindustrien bevares.

Værre endnu: Region Nordjylland planlægger grove besparelser på Regionshospitalet og dets afdelinger i Hjørring, Frederikshavn, Skagen og Brønderslev. Altså: Mens coronaen hærger værre end nogensinde, skal Vendsyssels hospitaler spare 1,7 procent i 2021. Det betyder fyringer eller omrokeringer.

Det er naturligvis respektløst både mod patienter og ansatte, og derfor har jeg allerede stemt nej én gang (Regionsrådsmødet 27.10).

Det ville være fornuftigt, hvis regionsformand Ulla Astman (S) helt annullerede alle hospitals-nedskæringerne længe inden næste møde i regionens Forretningsudvalg 16. november.

Sluttelig en stor tak til de tusinder af sundhedsansatte i kommuner og region.

I gør det super!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn