Stafet For Livet Jammerbugt 2024

Stemningsbillede fra et tidligere stafet For Livet i Jammerbugt Fotograf: Nanuq Studios
Print Friendly, PDF & Email

Stafet For Livet Jammerbugt 2024

Styregruppen bag Stafet For Livet Jammerbugt er i fuld gang med at endnu en stafet på Dyrskuepladsen i Fjerritslev, som afholdes lørdag d. 31. august kl. 12.00 – søndag 1. september kl. 12.00. Styregruppen har fået flere ildsjæle og gør nu klar til endnu en stafet mod kræft med nye spændende tiltag og glæder sig til at pladsen fyldes med håb og fællesskab, når stafetten løber af stablen for 8. gang.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, motion, oplysning og kreativ fundraising samt aktiviteter og underholdning for børn og voksne, hvor vi fejrer livet og fællesskabet, skaber håb og sammenhold i kampen mod kræft og samle ind til kræftsagen. Stafetten giver også mulighed for at mindes dem, der er gået bort, især under den rørende lysceremoni om aftenen. 

Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper mod kræften døgnet rundt.

Styrgruppen for Stafet For Livet i Jammerbugt Fotograf: Nanuq Studios

Som deltagere kan man selv vælge om man vil deltage i en time, en halv dag, hele døgnet eller alt der imellem og man behøver ikke at løbe for at deltage. Du kan lave dit eget hold og gå sammen med venner, familie, klubber og kolleger eller deltage på et allerede oprettet hold eller Åbent hold. 

Arrangørerne af Stafet For Livet Jammerbugt opfordrer alle til at deltage – også selv om man ikke er tilmeldt et hold – alle er velkomne og det er IKKE et lukket arrangement selvom det måske kan føles sådan, men det er blot forbi stafetdeltagerne er optaget af at holde stafetten i gang.

Pladsen vil være fyldt med musik, aktiviteter og underholdning for både børn og voksne fra lokale kunstner og arrangører der frivilligt donerer deres bidrag denne særlige dag. Der er gratis entre så kig forbi pladsen, nyd aktiviteterne og underholdningen, drik en kop kaffe, spis med og måske møder du nogen du kender.

Vil du vide mere om Stafet For Livet Jammerbugt eller tilmelde dig som deltagere så hop ind forbi: www.stafetforlivet.dk/stafet/jammerbugt eller følg os på de sociale medier.

Stemningsbillede fra et tidligere stafet For Livet i Jammerbugt Fotograf: Nanuq Studios

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn