Stærkt og medrivende trylleshow

Print Friendly, PDF & Email

Send gæsterne til tælling med et inspirerende, morsomt og mindblowing trylleshow fra tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen. Hans arsenal af kvalitetseffekter i stærk kombination med humoristiske indspark vil forbavse og fascinere ethvert selskab, som møder ham.

Nicolaj har, foruden titlen som professionel tryllekunstner, også specialiseret sig i, hvad der i fagsprog kaldes ”mentalisme”. Mentalisme er, oversat direkte til lægfolk, betegnelsen for det noget mere ydmyge udtryk ”tankelæsning”. Gennem showet vil Nicolaj, med brugen af tillærte metoder og redskaber, manipulere og tankelæse sig frem til, hvad selskabets gæster tænker på.

Med anvendelsen af mentalisme sikrer han, at gæsterne vil sidde tilbage i ren og skær forbavselse. Samtidig er enhver form for vellykket mentalisme noget, der virkelig får selskabet til at huske arrangementet – måske endda resten af deres liv.

Mød tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Selvom Nicolaj er en ung herre i faget med sine beskedne 30 år, har han på rekordtid slået sit navn fast i miljøet såvel som hos private arrangementer og firmafester. Han er en original og dybt sympatisk karakter, der anses som værende én af landets førende indenfor hans kategori.

Med en årelang erfaring på mere end 15 år, optræder Nicolaj som professionel underholdning til fest rundt i hele landet, og han bestræber sig på at tilføre festen lige det ekstra, der gør den planlagte begivenhed til en mindeværdig en af slagsen.

Det har ikke altid ligget i kortene, at Nicolaj skulle begå sig som professionel tryllekunstner i sit voksenliv. Faktisk var han efter gymnasiet splittet mellem at uddanne sig til politibetjent og journalist. I kraft af splittelsen gik det dog op for ham, at han ikke for alvor brændte for nogen af fagene.

Til gengæld havde han siden starten af ungdomsårene haft stor interesse i tryllekunst og magi. Gennem gymnasiet blev trylleriet i perioder lagt på hylden, men tanken om at skabe fascination og mystik rumsterede hele tiden i ham. Faktisk rumsterede tanken så meget, at han allerede efter gymnasietiden havde en drøm om at tjene penge på at optræde som tryllekunstner. Tanken var dog mere af fantasikarakter, for kunne man overhovedet tjene penge på at snyde andre?

I dag lever Nicolaj udelukkende af sit tryllekunstnererhverv, og det er han umådelig taknemlig og stolt af. Det, der startede som en fantasihistorie, er i dag blevet til virkelighed.

Rundt regnet optræder Nicolaj ca. 100 gange om året ved arrangementer rundt i hele Danmark, og som århusianer føler han sig altid på hjemmebane, når arrangører booker ham som underholdning til festen i netop Århus.

Sådan sikrer Nicolaj en solid underholdning til festen

Nicolaj er en sand mester i at involvere sit publikum, når han optræder. På den måde er hans show også et show, som har publikum i centrum. Gennem Nicolajs optræden inddrager han publikum i effekterne, så showet på den måde får en stærkere og mere personlig karakter.

Udover publikumsinddragelse er humoren helt uundgåelig og uundværlig, når Nicolaj går på scenen som tryllekunstner og mentalist. Med stor humorforståelse inkorporerer han altid sjovheder og skøre inputs både i og under effekterne. Humoren bidrager til afslappethed, højt humør og gør samtidig oplevelsen underholdende.

Trylleshowet er desuden for alle aldre, og har ene og alene til hensigt at skabe god stemning og mindeværdige øjeblikke. Nicolaj kan naturligvis skræddersy sin optræden alt efter, hvad arrangøren måtte ønske. Ønskes et børneshow, har han mulighed for at målrette det til børnene. Ønsker arrangøren derimod et voksenshow, konstruerer Nicolaj sin optræden med afsæt i netop det.

Vær med til at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, og book Nicolaj som tryllekunstner i Århus.

Kontakt tryllekunstner Nicolaj Mogensen allerede i dag

Da Nicolaj er en højtstående og yderst efterspurgt tryllekunstner i Danmark, anbefales det at forespørge på ham i god tid. Som regel er hans kalender pakket med shows 2-3 måneder ud i fremtiden. Derfor kan det være en god idé at forhøre sig nogle måneder inden, festen skal afholdes.

Vi giver hermed tryllekunstner Nicolaj Mogensen vores bedste, varmeste og mest magiske anbefalinger. Han må og skal opleves.