Stærke svømmere skaffede et stærkt beløb til svømningen i Aabybro

Aabybro Svømmeklub
Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro Svømmeklub har afholdt sponsorsvømning, som er det årlige sponsorstævne, der samler penge ind til både store og små svømmere i klubben. 

Igen i år har Aabybro Svømmeklub afholdt ”Sponsorsvømning”. Det blev afviklet som kombineret virtuelt og fysisk arrangement. Det blev streamet via Facebook så der stadig kunne laves lotteri med publikum. Sponsorer har nemlig både sponseret præmier til lotteri og pengebeløb. Svømmerne havde på forhånd solgt lodder, der så blev udtrukket imellem under selve arrangementet.


Der blev i alt indsamlet 57.969 kroner, der er et rigtig flot beløb i forhold til omstændighederne her i 2020. 

Svømmerne svømmede også om konkurrencerne ”Flest svømmede meter” og ”Flest indsamlede kroner”. Rasmus Rank Nørgaard vandt med 4500m på en time de flest svømmede meter og Mathias Østergaard Barslev vandt de flest indsamlede kroner.

”Svømmerne på konkurrence- og talentholdet har haft hver en time i vandet. Hver svømmer skulle så svømme så langt de overhovedet kunne på den time. Hver svømmer har så haft sponsorer med, der har sponsoreret med enten faste beløb eller ørebeløb pr. svømmet meter. Det har været en fantastisk aften med masser af stemning til trods for Corona-restriktioner blandet med godt humør og så fik samlet et stort beløb ind. Derfor vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer sponsorer, der gør det muligt at vi her i Aabybro Svømmeklub kan være med der hvor tingene de sker – både med at sende vores svømmere afsted til konkurrencer, men også ved at give vores svømmeskole nogle fantastiske oplevelser i form af redskaber og alt hvad der dertil hører.” udtaler Kent Lykke, formand Aabybro Svømmeklub.

Se arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/1496785063922893/videos/384378129476085/