Spørgsmål – Kan jeg få erstatning fra en medspiller, når jeg river mit korsbånd over i en tackling?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Kære Brevkasse

Vi er nogle drenge, som mødes for at spille fodbold et par gange om ugen. For ca. tre måneder siden blev jeg tacklet under en træningskamp. Det resulterede i et overrevet korsbånd og en sygemelding.

Pt. er jeg i genoptræning og afventer svar på, om jeg skal opereres. Desværre har jeg ikke en ulykkesforsikring. Jeg vil derfor høre, om det er muligt at få erstatning af ham, som tacklede mig?

Vh.

Fodboldspilleren

Svar:

Hej fodboldspiller

Fodbold er desværre en af de sportsgrene, hvor flest danskere kommer til skade. Og når du dyrker holdsport, accepterer både du og dine medspillere den risiko, der altid er ved at dyrke sport. Nemlig at der kan opstå uheld.

Det betyder, at du som hovedregel ikke får erstatning fra en medspiller, når du kommer til skade under en fodboldkamp.

Generelt vil jeg anbefale dig at købe en ulykkesforsikring. Med den kan du få erstatning, hvis du i fremtiden kommer ud for en ulykke og får varige mén på mindst 5 pct. Den kan også dække behandlingsudgifter til fx fysioterapi samt tandskader. På Forsikringsguiden.dk kan du nemt sammenligne pris og dækning på ulykkesforsikringer.

De bedste hilsner

Forsikringsoplysningen har i mere end 85år ydet uvildig rådgivning til Danske forbrugere, der kan ringe eller skrive for at få råd og vejledning