Spejdere fra Jammerbugt KFUM deltager i Nordens største lejr for børn og unge

Arkivbillede

Når spejderne fra de forskellige grupper i Jammerbugt kommune drager til Spejdernes Lejr 2022, får de rigeligt med selskab. Det forventes, at tusindvis af danske og internationale børn og unge deltager i spejderlejren fra den 23. til 31. juli 2022. Lejren foregår i det naturskønne og unikke Hedeland Naturpark, som ligger på tværs af Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommune.

Fælles om fremtiden

Lejrens tema er ”Fælles om fremtiden”, og det er med udgangspunkt i netop det tema, at lejrfrivillige allerede har planlagt over 200 sjove og lærerige aktiviteter for alle aldersgrupper. Aktiviteterne tæller bl.a. verdens største træklatreaktivitet i Roskilde by, kæmpelabyrinter og meget mere. 

-- annonce ---

Hos Tranum-gruppen er spejdere og ledere klar til at tage af sted, og lederne glæder sig til at kunne være med til at give disse børn en god oplevelse de sent vil glemme.

Hovedmålgruppen for lejren er de 6 til 23-årige. Nogle dage vil der være planlagte heldagsaktiviteter, mens der andre dage er fri til at lave aktiviteter eller udnytte de mange attraktioner i de tre værtskommuner. Der er aktiviteter for alle aldersgrupper, og som gæst er det gratis at besøge lejren og prøve en række af aktiviteterne. I Jammerbugt-lejren vil der være 167 mennesker samlet på ca. 2200 m2. Deriblandt er der udenlandske grupper fra Norge og Irland.

Spejdernes Lejr bliver afholdt af de fem spejderkorps i Danmark – Det Danske Spejderkorps, KFUM-spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig og i tæt samarbejde med de tre værtskommuner: Høje-Taastrup, Greve og Roskilde.