Sommersang på Bratskov ramt af aflysning


Rock Nalle erstattes af Henning Stærk

Her kort tid før det store arrangement Sommersang på Bratskov løber af stablen, modtager arrangørerne meddelelse om at et af arrangementets hovednavne
standser sin karriere med omgående virkning af helbredsmæssige årsager. Rock Nalle er ramt af alvorlig sygdom og må kaste håndklædet i ringen.

-- annonce ---


Ved en hurtig og effektiv indsats er det lykkes arrangøren at finde en værdig afløser – nemlig ingen ringere end Henning Stærk.

”Det er selvfølgelig ærgerligt med sådan en aflysning i elvte time, men vi har stor forståelse for Nalles situation” – siger Sommersang På Bratskovs formand Karsten Højen –  ”Rock Nalle har gennem en menneskealder givet os så mange gode musikalske oplevelser og det er vi taknemmelige for.”

Henning Stærk er en absolut værdig afløser for Rock Nalle og vil være den der repræsenterer rock´n´roll til arrangementet på Herregården Bratskov i hjertet af Brovst søndag den 7. august.

Henning Stærk er 73 år og startede sig karriere allerede som 16 årig i forskellige århusianske pigtrådsbands – dels som trommeslager, men også som sanger, mundharpespiller, bassist og guitarist.  Han var bl.a. medlem af Spillemændene. I slut 70´erne og en årrække frem sad han bag trommerne i Gnags. Siden har han turneret med eget band og udgivet ikke mindre end ti albums i eget navn. Flere udgivelser sammen med  bl.a. Elvis Presleys gamle backingkor ”The Jordanaires” og mundharpespilleren Charlie McCoy. Henning Stærk har sin musikalske forankring i blues, country, soul og rock`n´roll. 

”Vi er så glade for det er lykkedes at få Henning Stærk på programmet” siger Karsten Højen. ”Han var en af dem der tidligt i planlægningsfasen stod på vores ønskeseddel – nu lykkedes det, omend på en lidt tragisk baggrund …”

Sommersang På Bratskov finder sted søndag den 7. august fra kl. 14:00 til ca. kl. 18:00  i Herregården Bratskovs park i Brovst. 


Der er stadig billetter tilbage og billetprisen er kun kr. 95,-. Billetter kan købes hos EXPERT / PUNKT1 i Brovst, på www.brovstmusik.dk og ved indgangen til arrangementet i det omfang der er flere ledige pladser.