Sommerhusområde ved Plantørensvej i Blokhus

Foto: Fra sagsfremstillingen
Print Friendly, PDF & Email

Sommerhusområde ved Plantørensvej i Blokhus

Kommunalbestyrelsen har besluttet at sende et forslag til en lokalplan for et sommerhusområde ved Plantørensvej i Blokhus i offentlig høring. Den overordnede vision er at udvikle Blokhus by og skabe et nyt sommerhusområde for børnefamilier og seniorer – tæt på by og strand.

Ønsket om en ny lokalplan kommer fra ejer af arealet, der ønsker at omdanne en del af den nuværende campingplads til pensionat/hotel og sommerhusbebyggelse.

Lokalplanen indeholder bl.a. bestemmelser vedr. udformning, placering og beplantning. Derudover forholder lokalplanen sig til de øvrige bebyggelser i Blokhus By, så det arkitektoniske udtryk, som er kendetegnet ved hvidpudset facade og rødt tag, indtænkes.

Lokalplanområdet omfatter ca. 2 ha, og der bliver adgang til aktivitetsområdet ved Blokhus Camping. Den sydlige del af lokaplanområdet består af individuelle sommerhuse i ét plan. Lokalplanen har bestemmelser om, at mindste grundstørrelse er 350 m². Der kan opføres to bygninger på hver grund – et sommerhus og en sekundær bygning på maksimalt 18 m².

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn