Solsikkesnoren spreder sig: Jammerbugt skaber rummelighed for usynlige handicap

På billedet fra venstre: Lisbet Emmery (S), Diane Aarestrup (S), René Rosenkrans (S), Kiki Bille Bach (S), Frank Østergaard (SF), Mette Vestenbæk (S), Susanne Møller Jensen (S), Frank Trolle (S), Per Halsboe-Larsen (S) Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Solsikkesnoren spreder sig: Jammerbugt skaber rummelighed for usynlige handicap

På de røde partiers initiativ har Jammerbugt Kommunes kommunalbestyrelse nu indført brugen af solsikkesnoren i Jammerbugt, fortæller Mary-Ann Sørensen, Formand for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune.

Kommunalbestyrelsen har med godkendelse af Socialdemokratiets og SF’s forslag taget et vigtigt skridt mod et mere inkluderende samfund ved at forene deres kræfter omkring indførelsen af solsikkesnoren i Jammerbugt Kommune. Det er lokalpolitik i øjenhøjde, som har til formål at skabe større forståelse for og støtte til dem med usynlige handicap.

“Ved at indføre solsikkesnoren ønsker vi i Jammerbugt Kommune at sende et klart signal om, at vi er forpligtede til at skabe et samfund, hvor alle borgere føler sig sete og værdsatte, uanset eventuelle udfordringer de måtte have,” udtaler Mary-Ann Sørensen, Formand for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune. Solsikkesnoren bliver et symbol på vores fælles engagement i at skabe en inkluderende og rummelig kommune, hvor alle har lige muligheder for at deltage fuldt ud i samfundslivet.

Initiativet har modtaget bred opbakning fra både politikere og borgere i Jammerbugt Kommune. “Det er fantastisk at se, hvordan vores fælles indsats for inklusion og støtte til dem med usynlige handicap har båret frugt. Solsikkesnoren vil ikke blot være et symbol, men en aktiv markør for vores kommunes vilje til at skabe et samfund, hvor alle har plads og mulighed for at blomstre,” tilføjer Sørensen.

Solsikkesnoren er allerede blevet taget godt imod af borgere, der har givet udtryk for, at det skaber en tryghed at vide, at deres eventuelle behov for ekstra hensyn bliver anerkendt og respekteret.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn