Søren Krogh & Band  – Havtornland Tour 22 i Jammerbugt Kulturcenter

Søren Krogh pressebillede


Søren Krogh & Band  – Havtornland Tour 22

Jammerbugt Kulturcenter Torsdag 15. september kl. 20.00
På næste torsdag får Jammerbugt kulturcenter besøg af den lune nordjyde, Søren Krogh, der med sit velspillende band i ryggen vil præsentere gamle kendinge samt nye numre fra sit anmelderroste album, ”Havtornland”, der udkom i foråret. 

-- annonce ---


Der kommer til stadighed flere sange til mig, der kredser om Vendsyssel. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit værksted i Lønstrup og fortsætter: ”Vendsyssel er et skattekammer af historier om mennesker, skæbner og gamle buddies. Så det er jo bare at lave nogle sange ud af dem”.

Som koncertnavn er Søren Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum genkender sig selv i. ”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh og fortsætter: ”Og 2022-koncerterne bliver en musikalsk rejse i Vendsyssel, der tager udgangspunkt i mine sange, der udspringer heraf”.

Som Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

Krogh modtog en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger. Og senest i 2021 modtog han hædersprisen, ”Opmuntringsprisen” for sit lange virke med dansk sangskrivning.

På 2022-touren har Søren Krogh samlet et band om sig bestående af Janus Bechmann (guitar og dobro), Thyge Van Dassen (violin og mandolin), Dennis Ahlgren (bas) og Jens Kr. Dam (trommer).

Der er stadigt ledige pladser til koncerten, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk