Fårup Sommerland gentager sidste års store efterårssucces med Lysfald

Foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerland inviterer endnu engang hele familien til efterårshygge i skoven. Efter en rigtig flot modtagelse sidste år har Fårup Sommerland valgt at holde fast i udvidelsen af Høstfest-eventen med Lysfald, som igen i år bliver en af landets absolut største lyd- og lysevents.

Traditionen tro holder Fårup Sommerland i efterårsferien Høstfest, som hvert år tiltrækker besøgende fra hele landet. Sidste års Høstfest blev for første gang udvidet med en stor lys- og lydevent med stor succes, og derfor har Fårup Sommerland igen i år valgt at invitere til Danmarks største lys- og lydfest; Lysfald. Lysfald er en storslået event, som taler til alle sanserne. Parken prydes med tusindvis af funklende lamper, for når solen går ned, bryder lyset frem. Og i år vil Fårup Sommerland pryde parken med endnu flere lys og endnu flere spektakulære installationer og oplevelser.

-- annonce ---

Lysfald kan opleves fra den 7. – 9. oktober og 15. – 22. oktober i tidsrummet 18.30-21.30. Fårup Sommerland ser frem til at byde en masse gæster velkommen til en magisk, sanselig oplevelse, når de sammen vil sige på gensyn til den skønne oktober-himmel og lyset, der er på vej i vinterhi. Det overordnede tema bliver stadig årstidernes magiske skiften, og efter man er blevet taget igennem årstiderne, slutter oplevelsen med årets skiften – nytår – og Lysfald vil fortolke en nytårsfest i lys og lyd. Hvis man skal have den oplevelse med, skal man altså blive i parken til klokken 21.30.

Og selvom mørket falder på, slukker Fårup Sommerland ikke for karrusellerne, så der vil være rig mulighed for at opleve adrenalinsuset i parkens mange forlystelser helt indtil, parken lukker klokken 21.30.

Hvis man køber en almindelig entrebillet til Fårup Sommerland, vil der også være adgang til Lysfald. Parken har dog også gjort det muligt at købe en billet, som udelukkende gælder i de timer, hvor Lysfald står på. Lysfaldbilletten koster 199,- kr.