Søndagsmatiné med Henrik Strube

Foto: Anette Tinghus
Print Friendly, PDF & Email

Søndag 13. september 2020 kl. 14.00

Der er lagt op til en hyggelig søndagsmatiné, når Jammerbugt Kulturcenter byder velkommen til Henrik Strube, der går på scenen med sine kendte sange, groteske anekdoter og morsomme historier.


Romanforfatter, musiker, komponist, journalist og tidligere chefredaktør. Henrik Strube er guitarist, fast medlem af kunstnerkollektivet Røde Mor og med en omfattende musikalsk karriere i form, blandt andet en solistkarriere med 14 albumudgivelser, hvor hans største hit ”Hold om Mig” solgte en halv million i Danmark og Skandinavien.

Henrik Strube har, blandt mange andre, arbejdet sammen med Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, svenske Eva Dahlgren, Mikale Wiehe og Björn Afzelius.

Henrik Strube underholder med fortællinger, ofte med grotesk humor, som modspil til hans sange der ofte har en mere alvorlig undertone.

“Det er vigtig for mig at sprede noget glæde og humør, og at folk føler sig godt underholdt,” siger Henrik Strube. “Jeg glæder mig til at møde folkene her I Aabybro”

Der er stadigt ledige billetter til denne eftermiddag og vi har helt styr på retningslinjer og sikkerhed ift. Covid-19, understreger koncertansvarlig, Mads Mølgaard og fortsætter  – “ved den netop gennemførte søndagsmatiné med Jane & Shane, hvor vi håndterede 120 koncertgæster, fik alt vores personale og frivillige så megen ros af gæsterne, for vores forholdsregler og tiltag omkring afstand, håndspritstationer, rengøring, ensretning og hvor intuitivt og sikkert de blev guidet rundt både før, under og efter koncerten“