Socialdemokratiet prioriterer Børns Fremtid i Jammerbugt

Kiki Bille Bach og Susanne Møller Jensen Kommunalbestyrelsesmedlemmerne for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Socialdemokratiet prioriterer Børns Fremtid i Jammerbugt

Af Susanne Møller Jensen og Kiki Bille Bach Kommunalbestyrelsesmedlemmerne for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune

På mandagens møde i børne- og familieudvalget behandlede vi et punkt omkring en ny reform.

Vi står midt i en banebrydende udvikling her i Jammerbugt Kommune, hvor vi fra Socialdemokratiets side ser positivt på reformen “Børnene Først” blandt andet på undervisningsområdet. Målet er klart: Vi vil styrke undervisningskvaliteten for vores anbragte og udsatte børn og unge, så de kan klare sig bedre på vejen mod en ungdomsuddannelse – en god investering. 

I denne reform er der tre nøglepunkter, der fortjener jeres opmærksomhed. For det første etablerer vi en struktureret dialog med institutioner, hvor vores psykologfaglige koordinator og PPR-leder arbejder på kvalitetsaftaler, der sikrer bedre undervisningsvilkår. Dette er et direkte skridt mod at opfylde børnenes ret til en solid uddannelse. 

For det andet faciliterer vi et tættere samarbejde mellem interne skoler og det kommunale skolevæsen. Den psykologfaglige koordinator og PPR vil spille en central rolle, og vi inddrager også deltagere fra det kommunale skolevæsen. Målet er klart: Øget samarbejde for bedre resultater.

Endelig arbejder vi på en ny og skærpet tilsynspraksis. Vi ønsker ikke bare at fastsætte regler; vi vil løbende evaluere og tilpasse praksis for at sikre, at vores børn får den støtte og undervisning, de fortjener.

Socialdemokratiet ser denne reform som et kærligt skub for vores børn og unges fremtid. Vi er begejstrede for at sætte fokus på deres udvikling og muligheder og vi har en masse dygtige medarbejdere, der allerede er trukket i arbejdstøjet. 

Så vi ser dette initiativ som en mulighed for at være med til at forme en velfærd, der bærer præg af ansvar og omsorg for de kommende generationer.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn