Socialdemokratiet i Jammerbugt inviterer til Grundlovsfest

Diane Aarestrup er valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune. Næste kommunalvalg er den 18. november 2025. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Socialdemokratiet i Jammerbugt inviterer til Grundlovsfest

Kom og vær med til en festlig fejring af Grundlovsdag på Fjerritslev Vandrerhjem, Brøndumvej 14-16, Fjerritslev, onsdag den 5. juni 2024 fra kl. 14.30 til 17.00.

Program for dagen:
Kaffe og kage serveres.
Mogens Nørgård, gruppeformand for den socialdemokratiske gruppe i Regionsrådet, er toastmaster.
Tale ved Diane Aarestrup Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune
Tale ved Ane HalsboeJørgensen Beskæftigelsesminister (S)
Tale ved Asser Mortensen Kandidat til Europa-Parlamentet

Arkivbillede Christel Schaldemose og Asser Mortensen fik på et besøg tidligere på året indblik i fiskeriets hverdag og de udfordringer, det står overfor ved Thorup Strand Foto: Jammerbugtposten.dk

Talere fra alle niveauer

– Vi er stolte af at præsentere talere fra alle de fire politiske niveauer: Kommune, Region, Folketing/Regering og (forhåbentlig) Europa-Parlamentet ved Asser Mortensen – Nordjyllands kandidat til Europaparlamentsvalget 2024 den 9. juni. Dette viser, hvordan vores politikere arbejder sammen på tværs af de forskellige magtfora for at skabe et bedre Jammerbugt og Danmark, fortæller Mary-Ann Sørensen, formand for Socialdemokratiet i Jammerbugt.

Tilmelding: Da vi byder på kaffe og kage, er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske til formand Mary-Ann Sørensen via sms eller opkald på 20 87 58 22 eller på e-mail til jammerbugt@socialdemokraterne-nordjylland.dk senest mandag den 3. juni kl. 22.

“Grundlovsdag er en vigtig dag for os alle, hvor vi fejrer demokratiet og vores fælles værdier,” siger Mary-Ann Sørensen, formand for Socialdemokratiet i Jammerbugt. “Vi ser frem til en dejlig eftermiddag med kaffe, kage og inspirerende taler. Det er en dag, hvor vi kan samles og reflektere over betydningen af ​​vores demokratiske rettigheder og friheder. Det er også en mulighed for at møde hinanden og styrke fællesskabet i vores lokalsamfund. Jeg håber, at mange vil deltage og være med til at gøre denne dag festlig.”

Arkivbillede Ane Halsboe-Jørgensen på et tidligere besøg på Jobcenter Jammerbugt. Foto: Jammerbugt Kommune

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn